Landa, tur tā attīstība būs ļoti strauja. Manejam laikam menesa pusotra ietvaros viss notikaas. Es tak aizmirsu uzrakstīt kā olas baltums garšoja. Negarsoja :D auksta bezgarshiiga masa.man ari baltumu taapataas negribetos.
Kakje, pieliec biezenis tejkaroti abolu sulas. Varbut tad ediis.
Es zinu, ka mazuļiem dod olas dzeltenumus, ne baltumus.
Un arī tur domas dalās, jo daļa saka, ka dzeltenumu var dot tikai pēc 1 gada vecuma, citi jau atļauj ātrāk. Tā kā mana daktere teica, ka varot sākt dot dzeltenumu, tad arī dodu 2 reizes nedēļā.
Es arī zinu, ka sāk ar dzeltenumu parasti, ar pieniņu sajauc, lai nesprūst kaklā vai ar kādu dārzenīti. Ja nemaldos, sāku ap 8 vai 9 mēnešu vecumu dot... baltumu vēlāk.
manam puikam jau 4 mēnešos bija balta apakšējā smaganiņa, mamma teica ka tūlīņ jau zobiņš būs, bet nu kā nav tā nav :D bet zobus es gan negaidu :D daktere paskatijās smaganas pagaišonedēļ, ar teica ka drīz būsot , nu tad jau redzēs
Happy, Gita - man labajai rokai no datora lietošanas sācis attīstīties karpālā kanāla sindroms, tāpēc arī tūska un tirpšana/sāpes ir lielāka, kreisajai rokai tas nav tik izteikts. Tā iet, ka n-tos gadus ikdienā ir nepārtraukts darbs ar datoru. Par ergonomiju reti kurš darba devējs domā... Neko daudz jau tā Magne nepalīdz, atliek tikai nedaudz vēl paciesties. :D