hypocrate, es vairākus mēnešus lietoju pa 2 kapsulām dienā. Pirms nedēļas sāku lietot tikai pa 1 kapsulai dienā pēc ārstes ieteikuma, jo man dzelzs pamaz, bet kalcijs traucē dzelzim uzsūkties organismā.
Par sedziņām - man ir nopirktas divas: viena ir paplāns kokvilnas plediņš (100x75cm), ko varēs arī ratiņos izmantot uz pavasara pusi un aukstākam laikam nopirku 100% vilnas plediņu 100x140cm. Tas vilnas plediņš sanāk paliels pēc izmēra - garumā gandrīz vai pa visu gultiņu, bet var salocīt sedziņu uz pusēm un sasegt dubultā, ja būs vēsa māja vai arī pusi sedziņas paklāt zem bērniņa un ar otru pusi apsegt. Pirku lielāku, lai derētu uz priekšdienām :)
sunscreen, jāskatās kāds materiāls. Man atdota poliestera sega, ko es mazgāju veļas mašīnā, bet es viņu tomēr neizmantošu. Kokvilnas plediņu arī uz 30 grādiem izskaloju veļas mašīnā, bet vilnas sedziņu jau nedēļu vēdinu - traki ož pēc aitas! :D
Par apmalītēm - nav viedokļa, kad "pareizāk" likt. Man it kā ir atdotas, bet likšu tikai tad, kad mazais sāks velties un pret redelēm trīties. Sākumā gribās redzēt, ko mazais gultiņā dara un, lai gaiss brīvi piekļūst.