Sveicieni Maijai!
Es atkal pārliecinos, ka man ir gara bebe, piedzima 54, nu jau gandrīz astoņi mēneši un 82cm. Velkam drēbes no 12-18 mēnešiem. Retu reizi no 9-12 sanāk, ka der. :D Sver nedaudz virs 9kg.
UK mammām un tām kas lidojušas ar lidmašīnu.
Gribu zināt, vai esmu sagatavojusies pilnībā.
Svētdienas agrā rītā mums lidojums. Sagatavošu divas 240ml pudeles ar maisījumu, ūdeni pirkšu aiz vārtiem un ieliešu tad kad vajadzēs, cik saprotu, tad lidmašīnā kā nu kurā - vai dod silto ūdeni, vai nē. Mitrās salvetes, pāris pamperi. Jums vajadzēja pārģērbt? Domāju nomainīt pirms lidojuma un ceru, ka uz tām 2 h pietiks, jo nezinu kā pārģērbt lidmašīnā, Wizzairā vsp vietas ir tik maz. Nopirku knupi, pacelšanās un nosēšanās laikā lai nekrīt ausis ciet, ceru, ka palīdzēs, jo man viņa vsp knupi nelieto un nekad nav lietojusi. Kā lidmašīnā ģērbt, tur parasti pavēss ir, ne?
1. UK ir NAN parastais maisījums? Ja nē, kas būtu tuvākais, ko dot? Maisījumu lietojam tikai naktī, bet vienalga.
2. Ratus savāc un atdot pie lidmašīnas, bet viņi ir jāreģistrē pie lielās bagāžas, ja? Tur lai uzliek to uzlīmi, vai ko tur vēl?