Lollipop, viss būs labi! Par bēbja svaru neuztraucies - es tieši nesen gūglēju par šo tēmu un uzgāju cāļa diskusiju, kur tiek minēti visdažādākie brīnumi, kā usg kļūdījies pat par kg un vairāk! Man pēdējā usg uzrādīja salīdzinoši nelielu svaru - ap 1800 g, bet mazais gulēja tādā pozā, ka bija grūti izmērīt, tad nu pieļauju, ka arī pats bēbis tomēr ir lielāks. Man vēl kādas 5 nedēļas jāstaigā. Pagaidām uz 35.nedēļu man nākuši klāt 10 kg. Esmu arī atsākusi ēst saldumus...
BBW, sveiciens māmiņas statusā! Es arī esmu sasapņojusies par vieglām un ātrām dzemdībām :)
engelens, dekrēta nauda ir 80% no vidējās izpeļņas (bet ir griesti), tātad tā nauda salīdzinājumā ar tavu ikmēneša algu ir lielāka!
Mani visvairāk dara nervozu tas, ka es nezinu, kad tieši gaidīt dzemdības. Kursos teica, ka jebkura diena starp 37. un 42. nedēļu ir ok, tā nu man kaut kā šķiet, ka tikpat labi var piedzimt augusta vidū, bet tikpat labi septembra vidū! Tā ir baigā amplitūda! usg arī norādījis 3 dažādus datumus, bet tie gan visi ir septembrī.