man ir jautājumiņi:
man daktere nozīmēja glikozes (ja pareizi uzrakstīja) testu, to, kur no rīta tukšā dūšā jābrauc taisīt.
Man netika paskaidrots kāpēc. Taču te vienā draudziskā pasēdēšanā starp mammām ieminējos par šo testu- mani sāka biedēt un aizrādīt par ēšanu, ka es laikam baigi ar cukuru aizraujos un tā. Internetā ir dažāda info- gan, ka liek tām mammām, kurām ir cukura diabēta riski dažādi, gan tāpat- no sērijas- labāk uztaisīt, nekā neuztaisīt... Kāda jums pieredzešajā jautājumā? Jo neko ēst man neaizliedza...dakterei tagad atvaļinājums, negribas par tādu lietu traucēt.
otra lieta- man tgd 24 nedēļa..bet kopš nokārtoju diplomu, uz darbu arī nav jāiet- bērns ir nu tik mierīgs, ka mani biedē. Parasti vakaros sagaidīju buhņīšanos, tagad vakarā labi, ja vienu bakstienu sagaidu. Šorīt sešos pamodos un no uztraukumiem nevarēju iemigt. Kad vīram pateicu, ka brauksim uz DzN klausīties tonīšus, tad mans brīnumiņs pēc kādas pusstundas druksu bakastīja- nomierināja un atkal mierīgi čilo. Kāda ir jūsu pieredze ar mazuļa kustību un rosību? es tiešām ļoti uztraucos. Tagad saprotu tās mammas, kas skatās vai mazulītis elpo, guļot :)