Mari, Tev nevajag hungry milk. Tas tikai nevajadzīgi uzbaros tev bērnu un viss. Viņš ir gana liels, turklāt pudeļbēbis, lai sāktu palēnām piebarot. No 6m tad dod to 3. pienu un Hipp ir arī Nakts maisījums, kas ir mazliet sātīgāks, arī no 6m laikam.
Piereģistrējies Cow and gate mājas lapā. Viņi man baigi superīgo piebarošanas un recepšu grāmatiņu savulaik atsūtīja.
Es Tavā vietā vnk sāktu nopietnāk piebarot un viss. Nu tā, lai drīz pēc pilniem 5m būtu jau viena normāla ēdienreize, pusdienas teiksim. Tad arī jutīsi vai atšķiras tas laika ilgums pēc kura atkal gribas ēst. Es savējo gan sāku piebarot tikai mazliet pēc 5m, bet arī uz 6mēn laikam jau viena ēdienreize bija pilna, nu un pārējās diezgan ātri nomainījās līdz palika tikai viena pudele vakarā pirms miega. To noņēmu gada vecumā.
Tik lielam bērnam ēst ik pēc 2h nav īsti veselīgi, jo kuņģim kaut kādā brīdī arī jāatpūšas. Es sava bērna ēšanas paradumus mazliet pakoriģēju jau kopš dzimšanas, lai nav tā ņergāšanās ar maziem daudzumiem ik pēc stundas kā viņš ar krūti bija pieradis darīt. Protams ar varu mutē nelēju un atpakaļ viņam arī nekas nenāca, bet mazliet tomēr uzstāju uz kārtīgāku paēšanu un uz pirmo čīkstienu pēc ēdiena arī neskrēju, bet centos to laiku mazliet pavilkt, lai ir bik lielāks izsalkums un tad arī bik vairāk apēd un tā tā lieta aizgāja. Vecumā no 6 līdz 12m viņam bija rīta pudele, brokastis, pusdienas, launags, vakariņas, pirmsmiega pudele. (nu vidējās ēdienreizes sākumā, protams bija pudele,pudele, pudele utt., bet ātri nomainījās uz normālām ēdienreizēm, ap kādi 7m bija rīta/vakara pudele, ap 9 - vakara).