Sveikas, japastasta ka mums ar mazo iet. :)
Mazais jau nogarsojis kirbja, kartupelu, un darzenu biezeni, un no saldajiem bananu pagarsoja un viss bija labi. Kakaja labi, pumpas nebija, tatad neko nesmadee. :)
Nu un njemas ka traks, rote uz visam pusem, pakalu cel gaisa, brizam liekas ka uztaisis kuleni. Man patik, ka vins megina man kozt vaiga un deguna, tad man tads mils vins liekas, jo vins smaida un kjer manu sniipi. :) Un ratos kad gulj ir ok, ka piecelas, ta sakas liela njemshanas, miera vispar nevar vinu dabut, vienreiz nolaidu ratiem to augsu uz leju, un mazais uz puncha nogulies un shkiele pari malai, lielas acis vien spid. Shat tad janem rokas, vai jalaizhas majas kad piecelas, ziema guleja ilgi, atnacu majas, vel ratos dtundu noguleja, izgerbu, pat nejuta, tagad varbut karsts ratos.
Par maisijumiem, - pedejas divas nedeljas liela Aptamil karba iet tikai 5 dienas, lidz shim nedelu. Es domaju, ka vins jau liels puika, un nav sata sajuta no tiem plikajiem pieniem, un ar piebaroshanu, to jau daudz nedodu, lai ta paestu, pagaidam tikai nogarso, lai saprastu, kas der un kas ne. Tad nu lidz shim menesi maisijumam tereju 40,- tagad bus vairak.
Par sevi, - man jau divas dienas ir dieta, dzeru kefiru ar klijam, maizes vieta edu tas risu bagetes ar biezpienu, avokado sviesta vieta. Paris grami ir minusa. Man te bija uznakusi liela esana, jo svars nekritas pec sportosanas, un apnika, saku aiz pardzivojumiem est, ai neiet nekada jega ar to svaru.. :) Man ta svara problema ir noriebusies, ka tagad merkis to punci biku ievilkt uz ieksu un viss, ja nu kas japerk korigejosha apaksvela, drausmigi.. Ja tagad gaiditu mazo, es mocitu sevi lidz pedejam, bet mute neliktu neko lieku, bez ka var iztikt. Kautgan neteiktu ka edu, bet uz beigam gan biku atlaidu..
Baigo palagu sarakstiju, bet nu ja raksta, tad ta no sirds. ;)
A un japalielas, sodien tiku pie jauna datora :) garumzimes nezinu ka uzlikt, tapec ceru, ka acis neizmigjijat lasot. :) ak kungs, man saka veders kurkstet, tik smuki un skalji, kaa vardes dikjii.