Skatos,ka juus te par piena ciinjaa. Runaajat- man arii bija jaaizciina shii ciinja... Mazais piedzima un pirmaas 5 dienas tika barots caur zondi,kas noziimee,ka vinjam ir trubinja,kas ieiet puncii,taatad nekaada ziiishana netiek attiistiita,vinjhs vislaik guleeja tajaa laikaa.. Pec tam saakaam likt pie pupa, panjem,tad izsuuc 2-3 suucienus,izsplauj, un man itkaa pat skaitaas lieli kruushu gali,itkaa nebuutu probleemas sanjemt.. Tad ,kameer vinjhs maacijaas njemt to pupu, maasinjas deva no pudeliites pienu ,maneejo,ko biju atslaukusi. Saaku slaukt jau kaadas 10 h peec dzemdiibaam. Taa nu peec 12 dienaam izrakstijaamies no slimniicas,maajaas bija gan pumpis,gan mans pups,protams... Vienmeer saaku ar pupu,ja nepanjem,tad izslaucu un devu ar pudeliiti...un man saaka tas viss besiit,jo vinjhs tur cuukojaas,nesatveera pupu pareizi,man riebaas barot. Es tieshaam nejutu taas skaistaas emocijas par tuviibu vai sazin ko. Bet nu,kas jaadara,jaadara... Pec tam vienaa vakaraa pasuuca un paartrauca,un saak raudaat,nesapratu,kas notiek..domaaju,ka vnk atkal nesanaak ar to pupu. Gribeeju izslaukt un pabarot ar pudeli... A tur nekaa nav. Kruuts tuksha... Un es jau taa baroju ik pa 2 h man liekas... Bija zb.. Attaisiju maisijuma bundzhu,ko drushka man bija uzdaavinaajusi- nebaltai dienai. Labi,ka man taa bundzha maajaas bija, jo tas bija sveetdienas vakars 20:00 , visi veikali ir ciet sveetdienaas... Veel visa nakts priekshaa... Iedevu maisijumu un atluuza... Tad bija lielaas paardomas,ko dariit... Vai nu barot tikai ar kruuti,kas man ljooti nepatika, vai nu tikai slaukt, vai paariet iz maisijumu.....izleemu,ka tikai slaukshu ar pumpi un baroshu,,.un taa arii bija mana vislabaakaa izveele, nobaroju liidz 4,5 meeneshiem tikai ar savu pienu. Un paartraucu,jo braucaam atvaljinaajumaa,un mans aparaats slaucamais bija liels un buutu chakaris slaukt.buutu vareeju veel kaadus 4 meenshus barot. Un naakamo arii neplaanoju pa taisno pie kruuts likt. Man vienkaarshi tas nepatiik,lai neteiktu,ka tas bija pretiigi...taa,luuk. Katrs jau oanjems to,ko gribees,no mana teksta.. Bet es piekriitu,ka katrs gadiijums ir unikaals.bet labaak paeedis beerns nekaa badaa..taads ir mans uzskats. Un tie terminji,ko vajadzeetu barot ar savu pienu vislaik saruuk. Tagad jau paviideeja uzskats,ka tikai pirmpienaa ir visas labaas vielas,ka vajag vismaz taas 3 dienas barot ar savu,peec tam jau pofig ir...