Sveikas, meitenes!
Vēlējos jautāt, vai kādai nav bijusi līdzīga situācija, kāda patreiz ir man. Viss jau aizsākās tieši mēnesi atpakaļ, kad 15. nedēļā man parādījās asiņaini izdalījumi. Nogulēju slimnīcā divas nedēļas. Lai gan asiņošana nebija īsti beigusies, daktere palaida mani mājās, lai guļu stingrā gultas režīmā, jo slimnīcā man tāpat neko daudz nedarīja - deva tikai zāles, kuras tad varēju arī dzert mājās. Tā nu nonācu savas ginekoloģes uzraudzībā, bija jāiet katru nedēļu pie viņas. Izrakstīja man vēl papildus medikamentus, lai apturētu asiņošanu, bet tā kā pavisam labi nepalika, tad nosūtīja mani uz Rīgu pie ginekoloģes-endokrinologa. Vizīte bija jāgaida pusotru nedēļu, kuras laikā asiņošana jau bija arī mitējusies. Jau priecīga braucu uz Rīgu, pat domāju varbūt atcelt vizīti, jo bija jau viss labi,bet tomēr aizbraucu. Un tur man veica ultrasonogrāfiju un atklāja, ka man ir par maz augļūdens.. Laikam ar visām tām asinīm bija tecējis arī ārā tas ūdens... Pateica, ka redz, ka būs meitiņa, ka cīnās viņa, ka atbilst visiem izmēriem, arī sirsniņa sitas kā vajag, bet.. Pateica arī, ka pirms gada bijusi tāda pati meitene un viss nebūt nav beidzies tik labi, jo līdz ar to asiņošanu klāt iespējams ir vēl kāda infekcija un mazajam pret to nav nekādas aizsardzības dēļ tā augļūdens zuduma, jo tas ūdens ir vienīgais, kas viņu aizsargā.... Bet nu pieteica, ka medicīna reizēm darot brīnumus... Tad nu lika man iet slimnīcā, vakar arī ienācu nodaļā.. Atnāca nodaļas galvenā ārste un jautāja, vai nevēlos pārtraukt grūtniecību... :( Atbildēju jau, ka nē, ka ļoti vēlamies mazo saglabāt... Šodien atkal bija cita ārste ienākusi, jo ir brīvdienas un tad nodaļas galvenā ārste nav.. Viņa man atkal saka, lai tik paguļu, daudz nestaigāju, pa brīvdienām laist ārā no slimnīcas nevar, bet ir gadījumi, kad tas caurumiņš aizlīp ciet un viss ir kārtībā... Tāpēc vēlējos jautāt, vai kādai no meitenēm vai paziņām bijusi līdzīga pieredze ar to, ka grūtniecības vidū ir tecējuši ārā augļūdeņi.. Vakar paņēma tās analīzes, tāpēc arī vēl nezinu, vai ir vai nav kāda infekcija tās asiņošanas dēļ.. Bet brīdināja, ka vispār varu palikt ne tikai bez bērniņa, bet arī bez dzemdes, ja būs ļoti nopietni... Tik grūti ir saņemt sevi rokās, kad pat ārsti negrib dot nekādas dižās cerības, ka varētu viss labi beigties... :(