lindsky, man ir Ergobaby 360, ļoti ērti un labi gan man, gan vīram. Izmantoju katru dienu jau 4 mēnešu garumā, jo ratos meita nesēž. Viss forši. Man bija svarīgi, lai mazo var likt ar skatu uz āru, jo pret mani viņa vairs negrib sēdēt, jo vēlas redzēt apkārtni. Pret sevi lieku tikai tad, ja aizmieg :) Un man ir Milly light rati, kas ir līdzīgi way, tikai materiāls tāds vairāk kā dīvāna audumam. Kulbu lietoju intensīvi un tajā laikā galvenokārt dzīvojos pie mammas, kur nācās ratus kratīt lejā pa pāris pakāpieniem katru dienu, bet viņi baigi labi saglabājušies, izskatās kā jauni un nekur nekas negrab, nečerkst, neļurkājas :) Tā kā man nav pretenzija pret Milli. Un sēžmadaļa, protams, vispār kā jauna, jo izmantota varbūt max 10 reizes. Izskats varbūt nav foršākais, bet man bija svarīgi, lai pumpējas riteņi un var labi izbraukt pa grubuļainu ceļu, un paši rati nav pārāk zemi, jo vīrs ir pāri 190 cm un ar tādiem zemajiem kā citreiz uz ielas redzu, viņam nāktos staigāt ieliektos ceļos :D Un priecājos, ka nenopirku nekādus dārgos, šikojamos ratus, jo kā redzams, viņi tāpat netiek izmantoti. Un priecājos, ka to naudu labāk ieguldīju labā ergosomā :)