Leo_leo, nu es jau pamazām viņu no rīta aizvedu un pirms pusdienām dodamies mājās. 1.09 nodzīvojāmies kopā visas 3h tad 02.09 atstāju uz 15 min uztaisija skandālu vakar jau it kā grib kopā palikt ar bērniem bet negrib tā kā laist mani vaļā, bet šodien jau atstāju uz pusstundu un izgāju pavazāties un neko viss kārtībā atgriezo uz pastaigu un kopā gājām staigāties.. Es ļoti turu visus četrus īkšķus kaut mums sanāktu viss.. un mums arī dažādi jauninājumi pēc bērnudārza, vispār negrib lai nesu tikai pats ēst arī pats cik nu tur mutē var dabūt bet nu neliedzu censties.. :-D
Saule22, Tavam jau vēl nav 1.5 gadi vai ne? Par iejušanos es gribēju jautāt - vai tām mammām, kurām ir komunikabli bērneļi, kuriem nav problēmu palikt un draudzēties ar citiem, arī bija problēmas iejusties dārziņā?
Leo_leo, tā jau ir un galvenais, lai iet uz bērnudārzu ar prieku, tas man pats svarīgākais :-) Kā jums sokās ar mazo? Kas jauns? Kādas jums domas par bērnudārzu?
Anne Shirley, nav, nav mums vēl tika 1g un 1m , bet pirmkārt vedu, lai iejustos un bez stresa un lai nav tā ka jau uzreiz iemetu uz visu dienu b/d jo nākamajā uz darbu vajag.. Nu neko tiktāl liekas ka patīk un bērni arī patīk ierodas visiem ar smaidu līdz ausīm māj un atvadoties arī :-D Pirmo mēnesi pusotru laidīšu pa pusdienai un 3x nedēļā tād pa pusdienai 5x nedēļā un tad uz pilnu dienu un es uz darbu.. Tāds mans plāns.. ceru ka būs tā vērts :-)
Un man jau arī liekas , ka man ir komunikabls bērnelis, ar bērniem spēlējas un tā bet nekad jau nav bijis kompānijā ar 10 bērneļiem tad nu sākumā sabijās.. pamazām nu jau liekas ka neko..
Kā jums sokās ar mazo? Kas jauns? Kādas jums domas par bērnudārzu?
Man meitai tagad runājamais periods :D Cītīgi apgūst visādus vārdiņus, bet vismīļākie ir "bumba" un "vauva". Un vispār, tik patīkami un reizē dīvaini ir vērot kā tas mazais cilvēciņš, kas tikko vēl bija mazs kunkulītis, jau paliek tik saprātīgs :) Es domāju savu laist bērnudārzā kaut kur no marta, jo man aprīļa beigās jāatgriežas darbā. Viņai jau tad būs 1,7. Grūti jau ir par to domāt un bail. Bet patīkami lasīt tādus piemērus, kā Tavs gadījums, ka bērnudārza gaitas uzsākas veiksmīgi :)
Mēs tēvu dienā visticamāk iesim uz Vērmanes dārzu, tur būs pasākums par godu tēvu dienai. :) gan jau kādu našķiar uzmaistarošu un domāju, ka nopirkšu vēl smaržas savam vīrietim, jo zinu, ka viņam tieši beidzās, tad nu būs priecīgs.
Tēvu dienā neko sevišķu. Droši vien uztaisīšu foršākas brokastis kā ierasts un reklāmas iespaidā pasūtīju lielo krūzi, apdrukātu ar mūsu meitu + tekstu. Tā bilde, ko uzliku virsū, viņam dikti patīk, jau vairākkārt ieminējies, ka jāuztaisa un jāierāmē. Nu tad tagad varēs katru dienu pētīt uz krūzes un priecāties.
Saule22, jūs uz privāto vai valsts bērnudārzu? Jautāju, jo gribu saprast vai visos ir atļauts atstāt tā pa bišķim jeb tikai privātajos? Pati gan plānoju laikam savu vest uz privāto.
Skatos fb visām mammām,kurām bēbīši (kas man draugos) - tik iet uz kino ar saviem vīriem, iet uz visādām kopīgām aktivitātēm (bez bērna) jums arī ir visām, kas pieskata mazos? nu tā,ka varat daudz kur iet? Man tā nav un šķiet,ka laikam esmu vienīgā, vismaz draugu lokā - esmu 24/7 ar mazo.
Elle de,neuztrauciestu neesi vieniga. Es ar viru nekur divata neeju. Viens iemesls,tas,ka vins strada bez brivdienam,otrs-taja bridi,kad var kaut kur tikt protams,ka berns lidzi. It kaa ir kam atstat,bet nu ar to brivo laiku viram ir kaa ir. Nu nee meloju-vienreiz izdomajam iet vakara iepirkties,pa celam ienesam tantei delu, tante blakus dzivo,un iepirkamies divata-hmm tas skaitas? :-D
Reklāmā pa Tvplay saka, ka Vērmanes dārā tēvu dienas pasākums ir 10. septembrī, kas ir sestdien nevis svētdien (bet pati tēvu diena, ka jau te minēja ir septembra otrajā svētdienā). Lūk pasākuma programma.
ella de,tu neesi taada vieniigaa.Es arii esmu ar mazo visu laiku.Arii braucam daudz kur tieshi ar mazo.Mums ir kam atstaat meitinju,bet man kaut kaa pagaidaam negribas vinju atstaat citiem.Lai gan muusu dezhuurvecmaaminjai tas ir lielaakais prieks,un uzticos es arii vinjai ljoti.Bet man kaut kaa neerti paliek no taa,ka mazaa var buut kapriiza,tapeec izveelos labaak buut ar vinju pati.
Daydreamer, mēs uz privāto un tur jā man tā ļoti brīvi skatās, sanāks, sanāks, nesanāks, nesanāks un līgumu varu slēgt kā norunājam un kā gribās.. Oi ja godīgi uz valsts dārziņu laikam varēsim cerēt tikai ap gadiem 5 , jo rindas tādas ka nu tikai.. domāju japaskatās septembrī daudzus uzņem un varbūt mazāki skaitļi būs bet nēee...
ella de, man arī tāpat. Mazajam 1,1 gads, un pa šo laiku esmu no viņa uz pāris stundām bijusi prom tikai divas reizes. Tāda nu ir dzīve ar bērnu tiem, kam vecmāmiņas nedzīvo tuvumā. :-) Draugi nezinātu, ko ar bērnu iesākt, jo pašiem tādu nav, tālākiem paziņām vai svešām auklēm atstāt vismaz pagaidām negribas.
ella de, Tu neesi tāda vienīgā. Arī es katru reizi, kad ieraugu FB vai citur, ka vecāki kaut kur dodas bez bērna, uzreiz nodomāju - a kur bērns? Man ir neērti prasīt vecmāmiņām vai citiem radiem pieskatīt, tas notiek varbūt reizi pāris mēnešos. Es pati kā vecmāmiņa negribētu, ka man bieži atstāj bērnu. Varbūt pēc 20 gadiem domāšu citādi :-D Pie tam daudzi pasākumi notiek vēlu, līdz ar to tas krietni samazina iespējas apmeklēt, ja mazo negrib atstāt uz visu nakti.