wee, tavaa gadijumaa nav runa par slimiibu, bet gan preventatiiviem pasaakumie PRET slimiibaam un veseliibas probleemaam naakotnee (potes, uzturs, beerna neseedeshanas probleemas risinaashana), ko tu uzskati par pareizu pilniibaa ignoreet. Sheit un tagad probleemas nav, bet sheit un tagad ir potenciaals probleemaam naakotnee tuvaakaa un taalaakaa. Un tici man, tai aarstei arii ir viedoklis par tevi taapat kaa tev par vinju.
manam bērnam nebija nekādu sēdēšanas problēmu , tas , ka 1 cilvēks uzskata , ka manam bērnam kaut , kas ir jādara 7 mēnešu vecumā, bet redz viņa to vēl nedara , nav pasaules gals, vakcinācijas, paldies Dievam, pie mums nav obligāta , līdz ar to man , kā vecākam ir tiesības izvēlēties un viņai , kā ārstei nav tiesību mani baidīt, kaunināt vai kā citādi izteikt , savu subjektīvo viedokli. Ja gribas patenkot un aprunāt pacientus , lūdzu dari to kur gribi un kad gribi , bet ne jau vizītes laikā , štrunts par pieklājību u.c lietām , bet nav ko tērēt laiku m ārā vēl 101 cilvēks rindā ... Es pati mēdzu kādu aprunāt , bet ne jau nepazīstamam cilvēkam es iešu stāstīt ko domāju par viņu.
Salīdzināšanai , piemēram, Ars'ā ārste mani nekaunināja, un bija vairāk kā profesionāla uzdodot konkrētu jautājumu, saņēma konkrētu atbildi un viss ar to šī saruna beidzās , ne viņai interesēja mani argumenti, ne man viņas viedoklis , tieši tik vienkārši ....
Es jau neiestājos pret ārstiem , bet par to korektumu un vēlos atgādiāt , ka cik ārstu tik viedkoļu un , ka nevajadzētu klausīt visam akli , jo parunājot ar kādu citu ārstu viedoklis var būt pavisam cits .... Mēs katrs esam individuāls un tieši tāpat arī bērni, tapēc ir gaužām aplami mērīt visus pēc vienas mērauklas... Manai ļoti tuvai draudzenei ir puika kurš savos 1,5 gados ir par 2 cm un 2,5kg lielāks par manu 2,5 gadus veco meitu .... un pilnīgi normāls puika , vienkārši liels un dūšīgs ....
Par ēšanu tā vispār ir pavisam cita epopeja ... kā mēs izdzīvojām ēdot manā putru , pienu pirms gada vecuma ? nu smieklīgi .... Es tik gribu mudināt vairāk paļauties uz sevi , neviss uz kāda teikto , pat ja tam kādam ir diploms ....