Es regulāri triecu iekšā ķimeņu tēju, retāk dzēru fenheļa, jo nepatīk tā salkanā garša. Grūti teikt kā atsaucās uz mazā punci, jo ar to mazajam problēmas nav bijušas, bet es domāju, ja kaut ko iespaido, tad tikai pozitīvi.
Piens gan man bija daudz, bet es domāju, ka lietojot arī tikpat daudz ūdens, cik tējas - tas būtu mierīgi panākams.
gaarfield, kāpēc maisījums? Bērns ir omulīgāks, labāk guļ, nesāp vēders? Vai vienkārši šķiet, ka bērns nepaēd?
Ja šķiet, ka bērns nepaēd, tad es dotu krūti tik ilgi, cik zīž. Līdz brīdim, kad šķiet, ka vairs neko vairs nevar izzīst un tad pa virsu dotu maisījumu, lai būtu pārliecināta, ka paēdis.
Vienīgi vai tu nebiji no tām meitenēm, kurām karājas pie krūts un vemj atpakaļ daudz.. ? Ja tā, tad esi mēģinājusi turēt galvu daudz augstāk, nekā kājas un pa vidam centusies sagaidīt atraudziņas?!
Par piena kreveli - manam uz galvas nebija, bet, kad piedzima bija nedaudz tāds kā "miltains" iekš uzacīm.. to es dabūju nost kādas nedēļas laikā - ar eļļiņu (parasto olīveļļu pasmērēju) un pēc tam ar ūdenī samercētu vates tamponiņu pamazgāju.