Mazgāt drēbes veļasmašīnā ar pulveri utt arī nav dabai draudzīgi. Tā kā...
Ir cilveki, kuri izvelas draudzigas un efektivas mazgasanas lidzeklu metodes, nedzivjam laikmeta, kad tiki "arial" butu pieejams!!
Tapat ari, ja ir veleme iedzilininaties, tad diezgan atri var uzzinat par velasmasinas daudzajam funkcijam un tadu lietu ka eco cikls, kur dazreiz mazga ilgak, bet paterejot mazak udens, elektribas un ir saudzigaks velai!
Nevelos, lai sis jautajums pacelas par kaski!!! nudien ne!! katrs dara ka grib!! BET ignorance neatbrivo no stulbuma! Katrs izvelas, kas vinam ertak, kas vinam liekas pienemamak, bet bez pameginasanas, pieredzes vai mazakas informacijas runat ar pilnigu parliecibu un noniecinasanu... man to negribas dzirdet, dzivojam parak inteligenta laikmeta!
atkartosos, varbut no sakuma ne ta izteicos!
autinbiksite ir udens necaurlaidiga, plus vinai ap cirkniem ir piegulosas elastigas malinas, kas nelaiz garam neko! nakamais slanis ir ieliknitis, ko ieklipse ieksa, kas ir no auduma, un kad sacurajas, tad tur tas uzsucas un to ari maina! tam pa virsu ir papira ( jap, eksiste, ekologisks, miksts papirs, bez kimiskam apstradem, kas viegli degradejas udeni) sloksne, kas ir pielagota un to uzliek ieliknitim pa virsu, kad ir kaka, ta ari paliek uz ta papira, ka nonem un izmet tualetespoda! ielikniti ieliek kaste ( es ta saucu, kas man ir, kas nosledzas hermetiski, ka virtues citreiz) un autinbiksi izliek pavedinaties ( ne vina nesamirks, ja nu vienigi negadas megasaize!!) un panem otru (rotejuso) apaksbiksi, ieliec jaunu ielikniti, uzliec paira sloksni un aida!!
par ciemosanos utt ( piekakatjam (atgadinu, kaka= tualete) ieliknitim ir speciala ermetiska somina, kur tu vinu vari ielik un ja, iedomajies ir cilveki, kuri pastaiga pie juras, kas berns apkakajas ari nespeja nociesties aiziet lidz stavietai (labakaja gadijuma) vai lidz tuvakajai miskastei un atstajo to jauko pamperu turpat pludmale, meza, jo... nestaigasi tacu ar piedirstu pameru lidzi!!!
es dzivi uztveru vieglak! man liekas daudz higeniskak turet savas piecuratos ieliknisus hermetiska kaste un ik pec 2 vai 3 dienam ielikt velasmasina un izmazgat neka turet pamperu kalnu atkritumos un visu laiku to virniat un raukt degunu, kad smaka uzpeld!!
P.S. man vel loti no kimijam bail, tapec ari izvelos mazgat pati, jo zinu, kas "lacitim veder" nevis uzticeties "pameram" ka vini grib to labako!