smileforme7, es neesmu režīmu cilvēks un man liekas, ka prasīt kaut kādu režīmu no nedēļu (!!!) veca zīdaiņa ir absurdi. Tas ir tikai normāli, ka zīdainis aizmieg vai nu pie krūts vai rokās, jo tā ir vienīgā drošā vieta lielajā pasaulē. Es ļāvu, lai meita pati veido režīmu un norāda kā viņai labāk. Sākumā, kad bija pavisam maza aizmiga tikai pie krūts gan naktī, gan dienā. Ar laiku jau krūts vairs nebija vajadzīga, bet pašūpošana un padziedāšana gan. Režīmu ievēroju tikai tik, cik lai starp ēšanām sākumā ir 2h. Bērns pats izveidoja režīmu un pie tā arī turējās ar kādu stundas vai divu nobīdi. Arī tagad, kad viņai ir jau 8.5mēn, ļauju viņai parādīt kādu režīmu viņa grib un tas ir vairāk vai mazāk nemainīgs pēdējos 3 mēnešus. Tikai starpa starp ēdienreizēm tagad ir lielāka.
Un tā jau saka, ka pirmā gada laikā izlutināt bērnu nevarot. Jāmīļo un jāņem rokās, un jāšūpo ja mazulis to vēlas.
Zinu arī pārus, kuri strikti ieliek bērnu režīmā un viņiem tā ir ērtāk. Es gan nezinu kā ir, kad ciemošanās un izbraukumi šo strikto režīmu izjauc.