Teddy, nu manējā līdzīgi uzvedās. Bet tas pagaidām pa mājām, uz ielas vēl neesmu vedusi sporta daļā, būs jānoriskē, jo agri vai vēlu tāpat tas būs jādara :D
Es parasti ar cenšos pastaigas uz guļamlaiku ieplānot, bet, kad esam ārā, tad viņa labāk blenž uz visām pusēm (kulbā) un par miegu aizmirst uz pus stundu pavisam noteikti.
Es mazo ņemu rokās, kad viņa bļauj. Arī uz grīdas daru tā - sākumā nolieku, lai pati spēlējas. Kad pagājušas kādas 10-15 min un viņai viss apnicis un atkal čīkst un bļauj, tad mēģinu paspēlēties. Ja tas nestrādā, tad ņemu rokās un staipu apkārt līdz nomierinās. Tad atkal mēģinu likt uz grīdas spēlēties - sākumā vienu, tad iesaistos es. Bet viņa man tāda baigi uzmanību prasošā, viena pati vispār praktiski neko negrib, man vienmēr jābūt blakus/tuvumā, pat uz tualeti nevaru aiziet, lai viņa jau nebrēktu :-( Sākumā, dažas reizes pamēģijānu, lai paraud, ka neskriešu uzreiz klāt, bet viņai tas nestrādā. Viņa var mierīgi 10, 15 min brēkt un norimsies tikai, kad būs paņemta rokās :-/