Beidzot esmu atjēgusies no svētkiem, skatos, ka te māmiņu tēmā jaunumi un varu apsveikt callmetwisted ar mazuli (l)
Rezumē pa šīm dienām ir tāds, ka bērns galīgi nav šķērslis - ballējām līdz rītam. Nopirku ieteikto Medela pumpi, jāsaka paldies Saule22, jo tiešām labs! :-). Jāņos ēda gan no pudeles, gan no krūts. Niķi tādā ziņā nav, krūts joprojām cieņā un viss forši!
Palasīju dažas lapas atpakaļ.. Par izskatu runājot - man arī ne visai patīk tas, ko redzu spogulī. Strijas nav, bet ir izstaipījusies āda, brūnā svītra uz vēdera, liekie kilogrami un arī lielais ļaunais celulīts (paldies gultas režīms, paldies). Tad es tā padomāju, ai, pofig, lai tik kāds mēģina šķībi paskatīties vai ko teikt, uzreiz iebāzīšu degunā, ka esmu nesen dzemdējusi un tad pavērošu sejas izteiksmi un paklausīšos kā taisnojās. Protams nevienam mans izskats neinteresēja, galu galā tas viss ir mūsu galvās :-D
Starp citu, cik ātri var atsākt sportot? Interesē tieši kardio, lai nodzīto lieko svaru+savilkt vēderu arī vajadzētu. Droši vien jātaisa jauna diskusija, lai kabans iekomentētu :-D Viens treneris teica, ka jāsāk ar fizioterapeita apmeklējumu, tad pamazām var vieglu kardio taisīt un pamazām arī kādus vingrinājumus likt klāt. Vabūt kādai ir pieredze?