Bēbīšu un māmiņu BEZTĒMA

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Tad nu uzsākam pirmo lielo beztēmu.

Tāpat kā parastajās beztēmās varam dalīties ar ikdienas sajūtām, piedzīvojumiem, uzdot jautājumus par sev interesējošām tēmām.

Atsevišķa sadaļiņa,kur māmiņām aprunāties.

:)

18.11.2013 14:10 |

Reitings 1325
Reģ: 10.08.2015
Favim, skumji lasīt, ka tev tik smagi ar to visu; un paaugstināts jutīgums i bez visas zīdīšanas... Tu gan vairāk sanāc tāds kā izņēmuma gadījums. Es galvenais gribu pateikt, ka ja iet traki, tas nav jāpacieš, bet jāmeklē risinājums vai palīdzība. Mātes jūt tik lielu mīlestību pret saviem bērniņiem, ka ir gatavas uz visu, tai skaitā paciest šīs sāpes. Bet Māte Daba ir gudri paredzējusi, ka zīdīšanai jābūt nesāpīgai. Citādi taču neviena negribētu ilgi vai vispār zīdīt, un kā tad vispār cilvēce būtu attīstījusies?
06.06.2016 15:34 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Havaja
Šitajā būs vēl ērtāk, aizņems vēl mazāk vietas, tikai jāieklāj tas tavs matracītis:

:-D
06.06.2016 15:49 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Interesanti Undiya tā kulba/autobenķis nestiprinās uz ratu rāmja vispār?
Tad ja tā varētu ieekonomētu to vietu i bēbim labi i jums komforts kas laikam tiešām svarīgs..

Jā, stiprinās tas Britax auto beņķis uz ratu rāmja, bet tas jumtiņš nav tāds kā kulbas jumtiņš (tikai kā saulessargs). Viss vējš, ūdens iet cauri jumtiņam. Tad visu laiku vajag lietus plēvi. A, varbūt viņiem ir kaut kāda cita sistēma, piemēram, jumtiņš mainās. Es tiešām neesmu interesējusies, jo negribētu tādus plastmasas ratus kāds ir mūsu autokrēsls. :D Ā, un neapģērbtam bērnam vietas ir ok, bet kombinezonā nevarētu iesprādzēt (ja, nu vienīgi līdz kādu 2 mēnešu vecumam). Tā kā jau teicu - nederēs ar viņu ziemā stumties pa lauku. Vienīgi, ja turpat mašīnā uzvelk kombinezonu. Ar nevienu autokrēslu visticamāk īsti pastaigās (īpaši ziemās nevar iet). Tā kā, jā, vienīgais ir havajas variants - bērnu pārvadāt bez jebkādas drošības sporta daļā. Protams, mēs avārijās neciešam katru dienu. Ar mani personīgi nekad nekas nav noticis, bet riskēt ar bērnu "ja, nu?!" - nekad, nemūžam. Ok, milzīgā autokatastrofā pilnīgi visi var iet bojā - ir piesprādzēti/nav piesprādzēti, bet tur jau tā lieta, ka tādam mazam bebucītim pats mazākais ceļa satiksmes negadījums var izvērsties par letālu, vai kā minimums viņš var gūt smagas traumas, kamēr jums varbūt ne mazākās skrambiņas. Ko tad jūs paši sev teiksiet? Mums dzīvoklī vietas nebija?
06.06.2016 16:00 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Mums arī dzīvoklis ir maziņš un vietas ir tik cik ir. Bet mums ir 2in1 rati un autobeņķis. Rati koridorā aizņem daudz vietas, ka pa durvīm jānāk iekšā gar pašu sienas malu. Sporta daļa stāv skapī vienā stūrī. Ir vanniņa bērnam, kas stāv uz sekcijas. Viss apkārt izskatās, ka dzīvoklī ir bērns, nevis gaumīgi iekārtots mājoklis. Mums nav vietas kur visu noslēpt, nolikt smuki un paņemt. Mums pat veļas žāvējamais statīvs stāv pa kājām jo bērnam gultiņa un kumode bija jāliek. Autobeņķis stāv istabas malā, bet arī bieži sanāk pa kājām jo nav kur augstāk pacelt. Bet mēs šo paciešam, jo bērna drošība un komforts ir pirmajā vietā.
06.06.2016 16:04 |

Reitings 10185
Skatos savas pilsētas domubiedru grupā un tur ir vismaz 3 normāli rati par saprātīgām naudiņām (ne dārgāki par 100 euro).
06.06.2016 16:16 |

10 gadi
Reitings 2594
Havaja tu bērnu vari pārtīt uz grīdas, nav jāpērk speciāli pārtinamā virsma, kas aizņem vietu. Man personīgi pārtinamā virsma tik neparocīga likās, ka ātri vien atdevu atpakaļ. Es bērnam arī nepirktu nekādus speciālos krēsliņus, kur viņam laiku kavēt. Man bērnam nav arī aktivitātes paklājs. Iedeva pamēģināt un arī likās neparocīgs un bērnam īsti nepatika. Arī atdevu atpakaļ. Es bērnu pati spēju izklaidēt un viņš man lielākoties spēlējas uz grīdas.
06.06.2016 16:20 |

Reitings 10185
Man arī nebija nekādi speciālie beņķīši, bet aktivitātes paklājiņš gan mums kādus 2 mēnešus bija topā. Tā bija vienīgā vieta, kur bērnam tik ļoti patika, ka es varēju iet tikai pabarot viņu un pamperu nomainīt. :D
06.06.2016 16:54 |

Reitings 484
Reģ: 15.01.2016
Nu gan te dažas saklupa Havajai virsū :-D

Tā kā, jā, vienīgais ir havajas variants - bērnu pārvadāt bez jebkādas drošības sporta daļā.

Vai tad viņa teica, ka kaut ko tādu grasās darīt? Viņa tikai teica, ka vēlas pirkt vai nu kulbu, vai autokrēslu, nevis abus divus. Varbūt viņa nezināja, ka kulbā nevar vest automašīnā, nevajag jau tāpēc runāt tā, it kā viņa būtu pēdējā briesmone, kurai bērna komforts un drošība ir vienaldzīgi, un kura gatava bērnu sporta somā bāzt. :-D

havaja, pēc jautājuma par cosy spriežu, ka varbūt dzīvo UK vai kaut kur tur? Ja tā, tad es tavā vietā pirktu autokrēsliņu un turētu mašīnā. Iztiktu bez kulbas.
06.06.2016 17:01 |

Reitings 10185
par kulbu to pasu teica, ka ta ir no 0- 6 menesiem aptuveni un ar to var braukt ar masinu un likt gulet ciemojoties, svarigi, var parsniegt 2h masina!

Havaj, citāts. Es galīgi neklūpu virsū. Vienkārši paskaidroju to kādas ir citas opcijas un, ka viņa nebūs vienīgā, kura būs apgrūtināta ar visādām, bērnam nepieciešamām lietām un to, ka bērna drošībai tomēr ir jāpievērš liela uzmanība. Nu, nevar nopirkt autobeņķi, kurš der visiem vecuma posmiem un tāpat arī tie būs jāmaina agri vai vēlu.
06.06.2016 17:23 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
ok, tagad es riktigi sacepsos par man piesuto attieksmi, ka "uz sava konforta velos upuret bernina veselibu""

1) kur es teicu, ka nebus autobenkis??? teicu, ka tas nav apspriezams un paredzeti daudzi izbraukumi, ta ir lieta, kura NOTEIKTI bus!!!!!

jautajums bija par iespejam:
ar kulbu domaju so te, ka Undiya jau ielika

un pati teici, ka izaudzis ap 8 menesiem, man veikala teica, ka aptuveni ap sesiem sis vairs neder

ar autobenki domaju ko sadu

kurs der ka rakstits no 0- 7 gadiem!!!!!!!!!!!!!!!

un cosy:
http://i2.cdscdn.com/pdt2/3/3/6/1/700x700/beb3220660140336/rw/coque-creatis-fix-grain-blonde.jpg

kas ir bebisiem, bet var uzklipset uz ratiem un parnesat ka kulbu, ja vajag

un ja, muzdienas ir tik daudz iespeju, ka domaju un neredzu neko sliktu izveleties akut ko savam komfortam un ertumam ka apvakties ar 3 in 1 supermodiegiem ratiem un domat ka to visu nostiept, uzstiep un ka akut kur izbraukt!!!!

goda vards, ceru, ka kadai palika labak man "uzdirsot " par jautajuma, kas, manuprat, loti labi ieklaujas jauno mamainu un bebisu tema, bet acimredzot par "stulbu" pajautaju!
06.06.2016 17:25 |

Reitings 10185
Es tev nemaz nemēģināju u****t, un domāju, ka te neviena, izņemot to ļauno jociņu ar nike somu, negribēja tev uzbraukt!
Tu vienkārši neskaidri raksti. Ar to "kulbiņu" es sapratu parastu ratu kulbu, kuru kaut kā nebūt mēģināsi piesprādzēt ar drošības jostām un normālu autobeņķi negribi, jo tie ir jāmaina ik pa laikam.
Tāda kulbiņa kādu ieliki tu ir ritīgi laba priekš bērniņa vizināšanas. Nu, tad tai kulbiņai nevar piemeklēt rāmi uz kura viņu uzlikt?
06.06.2016 17:28 |

Reitings 638
ok, laikam saprotu problemu, manos jautajumos bija UN VAI!!

Cosy=autobenkis=kulba, bet ne ilgi
kulba=autobenkis=gulta, bet ne ilgi, bet ilgak masina iespejams parvadat, ka cosy
autobenis=autobenkis, tur man pat jautajumu nerodas un, laikam "labo" iespaidu par sevi radiju, jautajot cik erti ir ta opcija, ka divi ieprieksminetie- cosy un kulba, ari ir iespejami izmantot ka autobenki, it seviski bebiti pirmos menesus parvadajot!!
06.06.2016 17:31 |

Reitings 10185
Izskatās, ka viņai pat ir normāls jumtiņš un tā varētu mierīgi kalpot kā parastā kulbiņa. Manai nav tik foršs jumtiņš. Kā jau teicu - parasts saulessargs.
06.06.2016 17:31 |

10 gadi
Reitings 2594
havaja viss kārtībā..:). Zin kā tu domāji šo visu ko parādīji bildēs, bet uzrakstot bieži aizmirstas tādas nianses pierakstīt, ka beigās rodās šāds pārpratums. Tagad saprotam ko un kādu variantus vēlies.

Bet runājot par taviem ieliktiem variantiem, tad ņem to, kas pašai liekas izdevīgāk. Ja man būtu vairāk finanses es noteikti pirktu tādu autobeņķi, kas derīgs ilgāk. To ko es vēlētos būtu jāiztērē vismaz 500 eiro. Bet nu, ieguldījums tur ir liels un der jau no 0-4/5 gadiem. Un, ja pērk katram vecumam savu sanāk tas pats ja ne vairāk iztērēties.
06.06.2016 17:36 |

Reitings 638
Undiya,

redz es nedomaju, sadai kulbai piepirkt klat rami, es domaju, tiem ratiem, kas man ir piemeklet atbilstosu klubu vai cosy!!

vai ari neko klat nepirkt, bet ielikt tadu matraciti, ka pirms tam bildes ieliku, bet tad atkal domaju, ja ciemojamies un vai no masinas iznemot ara, ka tomer ir ertak tada kulba vai cosy parvietot, bet atkal, cik biezi bus tadi izbraucieni ciemojoties!? sobrid leikas, ka zero!

neskaidri rakstu, saprotu, bet ir loti daudz neskaidru jautajumu, daudz ideju/lemumu, kuri nav pienemti un ir jautajums vai ir vajadzigs!
06.06.2016 17:40 |

Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Fakts, ka aizej uz veikalu nopirkt maisījumu, kamēr krūtīs ir piens gan ir dīvains, labāk izmest to domu un barot bērniņu kamēr vari.
Neesmu pat paskatījusies ne uz vienu maisījumu, man tas viss sveši, tādēļ manā galvā pat tādu domu nav. Baro un viss būs labi!
Tieši tāda iejaukšanās var sačakarēt visu pasākumu pašā sākumā, vēlāk jau savādāk, kad viss nostabilizējies!
06.06.2016 17:50 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Havaja
Tas nebija domāts ļauni. Atvainojos, ja aizskāru
(s)
06.06.2016 17:58 |

Reitings 484
Reģ: 15.01.2016
havaja, es apsvērtu kulbas tipa autokrēsliņu, ja zinātu, ka bieži jābraukā ar mazo lieli gabali. Citādi - kā Mr.Penguin teica, ieguldītu labā autokrēslā, kas derīgs no 0 līdz 5 gadiem. Un pastaigām izmantotu tos tavus ratus ar to matracīti.
06.06.2016 18:00 |

Reitings 638
vieda minka

atvainosanos pienemu, bet aizskari gan, jo neredzu ka sadu "joku" var neutvert launi
06.06.2016 18:03 |

Reitings 901
Reģ: 17.03.2016
Meitenes, cik grādos jūs mazgājat pirmās drēbītes? Izlasīju šodien mammamuntetiem.lv, ka vajag 30 minūtes pirms tam pamērcēt vēsā ūdenī un tad likt veļasmašīnā mazgāt. Tagad domāju vai pārmazgāt savas pirmās drēbītes, kuras biju sagatavojusi vai arī nē.:-/
06.06.2016 18:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)