AG, šis man atgādina kā es vienai tantei liftā burtiski uzšņācu virsū meitas 3. dzīves dienā (s). Četru diennakšu laikā biju gulējusi kādas 6h kopumā, ar meitu pārvietojāmies ratos, kuriem pie kulbas biju piestiprinājusi ļoti plānu lakatiņu, lai to pieliktu priekšā uz īsiem brīžiem, ejot veikalā, liftā u.c. cilvēku pārbāztās vietās. Man bija arī ļoti spēcīgs nosargāšanas instinkts (a godīgi, vispār sevi nepazinu). Tā nu ieejot liftā, kaut kāda sveša tante, nāk klāt pie ratiem, ceļ lakatu un bāz seju ratos!!! :-O Man asinis ķermenī tā sāka vārīties, lai nepateiktu ko skarbu, es patiešām viņai uzšņācu virsū :D :d (s) (s) Vīrs smējās, ka skats bija pa rubli- kā tāds tītars, izslēju galvu, vaigos iesitās sārtums un sacēlu spuras :D (s)
Nebūs tas inteliģentākais avots, ko citēt, bet tomēr no seriāla How I Met Your Mother man patika šofera teiktais par grūtniecēm un jaunajām mammām :"She gets to be crazy." Un arī es tā uzskatu. Sabiedrībai ir jāatkāpjas ar savu debīlo jūtīgumu un jāļauj jaunajām mammām adaptēties pie jaunā statusa un jaunajiem ikdienas apstākļiem. :)