wee, es atcerejos, kas bija par vainu berniem, kuri savu nepatiku - kniebshana, spershana, raustishana, izrada pret citiem berniem.
Nav taa, ka kads no jums (tu vai viirs) visu laiku bernam sakat - "nedari"', "neiaztiec", "noliec, nevar, nevajag, staavi, gaidi utt.? Paveero, varbut par daudz ierobezhojumu bernam un tad it kaa pec tas gramatas teorijas, berns to uzvelj uz citiem berniem, vajakiem, kurus arii nemitigi terorizee.
Otra lieta - uzmanibas trukums. Mans berns peec musu 2 meneshu celojuma bija palicis kaitinosh (atvainojos, ka taa saku, bet ideshana stundu garumaa ir neizturama), izradas, ka ar to visu atlidoshanu biju partraukusi pieverst bernam uzmanibu. Vakaros neskatijamies gramatinju gultaa, no ritiem nespelejamies utt.
Es tava vietaa pameginatu uzlikt uz telefona taimeri 20 minutes, ko velti katru dienu, bez TV, bez interneta, bez datora, bez gatavoshanas, bez velas mazgashanas, bez nekaa,vari uzlikt kadu bebisu mierigu muziku un paspelejies ar bernu.
Varbut es kljudos, varbut tu jau visu to dari, bet vakar pazvaniju draudzenei, vinjai bija shada problema, un tad atcerejamies, kadi bija tam iemesli.