virdzinija
Mums ir taa- pamostamies, parvacamies no gulamistabas uz viesistabu, kadreiz maza spelejas es uz divana baudiju savu kafiju, tagad kafiju dzeru kopa ar meitu, tikmer ar vinu spelejos, radu mantas vai gramatas, veltu visu savu uzmanibu vinai, parasti 30 min- 1 h, tad ejam mazgaties, pargerbties, kamer taisu brokastis, meitai radu visu ko, runajam, tad paedam, vinja iet pagulet, es daru savas lietas, pamostas- atkal stunda tikai vinjai, kapju ieksjaa playpen un spelejamies. Tad vinja turpina speleties, es taisu vakarinjas, ap 5 ejam uz maizes veikalu pakal maizitei, nakam
Majas, tad ir vanninja, pidzamma, paspelejamies vinjas gultinja, tad lasu gramatu un vinja aizmieg. Vakara procedura aiznem ap 2 h.
Pa vidam ejam ara utt, bet kamer slimojam ara neejam un ari "grafiks" ir savadaks.
Varbut vinja jau zin, ka 3x diena mamma bus tikai vinjai, tadelj nechikst kaa ieprieksh, tagad pati spelejas un zin, ka bus vakara pasacinja un rita speeles. Ir daudz vieglak man palicis, jo likas, ka taa ideshana mani novedis lidz psihologa kabinetam....