Pastastisu par savu zaki (1,4).
Rapot saka 7 men, sedet 7,5, staigat 1g vecuma. Nu jau 4 menesu pieredze staigasana, bet citreiz tapat nesatabils un skrien ar inerci. Vakar sapinas kurpes, nokrita un parsita lupu :)
Zobi nu jau 10-11, tapat ka lielakai dalai ilgi nodzivoja ar 7 un tad ar 8 zobiem. Burtiski tikko iznaca apaksejie lielie zobi un nak augsejais ilknis.
Jau otro nedelu gul tikai 1x diena, kas loti uzlaboja aiziesanu gulet vakara un miegu naktii.
A savadak tapat ka visam - sak apzinaties savu es, daudz cikst, ja kaut kas nav ka vins grib, sit kajas pie zemes, pardzivo un raud, kad kko nevar vai nedod. Mak ari skaisti savilk lupu un notelot lielo cieteju. Sacis man kost, kad dikti sapriecajas. Sist ari patik, lai ari ko es daritu, lai to noverstu, vins tik smejas preti. Nu reali parbauda robezas, bet ir ari tada launaa, apzinata sisana, kad vins dusmojas. Milakais vards ir nee, patik ari galvu kratit - ne, ne, ne.
Daudz runa un zin, saprot... Dazreiz pat neticas, ka tas mazais kunkulitis peksni sacis ritma dungot dziesminas, reaget uz maniem lugumiem un plus minuss klausit.
Ar esanu, grib pats est, bet man reti sanak tam pieversties, parsvara vakarinas lauju izpausties, kad esmu majas pec darba. Tur es grekoju un biezi pati baroju.
Par podu nav nekada interese un man ari nav ne laika, ne apnemibas. Busu dekreta, kersos pie lietas. Un vel gaidu tos "signalus" no vina, lai saktu. Pagaidam vins pat nesaprot ne cisu, ne kaku, ne kas ir pamperis, lai ari ka es boreju. Gan jau pats atnaks.
Preteji radziniem ir loti mils puika, biezi bucojas, apskaujas, milojas. Bernus, pieaugusos un sunus ari milo un bucho uz ielas. Loti daudz "klare" kaut ko, burtiski varas skala bass toni sava valoda, izskatas, ka mazs demagogs.