Es arī dodu aptamil comfort. Uzvāru ūdeni, mazliet atdzesēju un tad lieku maisījumu, ja nepieicešams mazliet vēl atdzesēju. Nuu, grūti spriest par biezumu, nav ne baigi šķidrs, ne baigi biezs. Nu caurs 1.nr knupi viņa man dzer. Citreiz nenāk ārā, jo vienkārši caurumam piegājis priekšā kāds neizšķīdis maisījuma kriksītis ( bet šo problēmu ātri var novērts).
Gribēju jautāt vai šeit nav kāda atsaucīga un izpalīdzīga māmiņa no UK? Gribu šo to pasūtīt no h&m un george, bet caur koppasūtījumiem sanāk diezgan neizdevīgi, manuprāt. Kādas ir izmaksas vispār paku sūtīšanai uz LV?
Vispār sen šeit neko neesmu rakstījusi, bet katru dienu sekoju jūsu klačām līdzi. :-)
Sākumā jāapsveic Landa un Robīte (l) Meitenes, lai jums jauks un mierīgs gaidīšanas laiks. Novēlu visu to labāko. (l)
Kā arī apsveicu Parlaime, veselību jums abiem, un ticu, ka drīz visas sāpes būs prom. (l)
Vēl gribēju jautāt, zinu, ka pareizi būtu, ja uz rāpošanu sāktu vispirms stutēties uz rokām. Bet mana šad tad stutējas uz rokām, bet citreiz stutē augšā dibenu. Kā rīkoties? Neļaut celt to dibenu gaisā?