sidze, es noteikti netērētu naudu un nepirktu tādu šupulīti, jo bērns no tā ātri izaugs. Tāpat arī bērniņi sāk nemierīgāk gulēt pēc piedzīvotiem attīstības lēcieniem. Kā iemācās apgriezties uz punča, stutēt dupsi augšā, ieņemt rāpošanas pozīciju vai pat piecelties kājās, nereti mazie pa miegam atdarina tās pašas kustības gultiņā. Ja vien bērns nav radināts pie ievīstīšanas no dzimšanas, tad tas ir laika jautājums (ļoti maza laika jautājums), kad tas pats šūpulis būs ātri vien jāatdod/ jāpārdod, jo būs par šauru.
Kā alternatīvu es ieteiktu iegādāties saliekamo gultiņu ar labu matraci. Tiklīdz iemanās kā to gultiņu izlikt un salikt, tas process aizņem vien dažas sekundes. Izņemot matraci, bērna aktīvajā laikā, saliekamā gultiņa noderēs arī kā sētiņa :)
Man tāda gultiņa ir. Perfekti ar tādu bija doties izbraukumos vasarā, jo visur varējām paņemt līdzi un likt mazo piknika laikā tajā gultiņā (uzintselējot saulessargu, vai pārklājot ar mošķu tīklu). Lieliski noder, ja dodas ciemos un paliek pa nakti, tad atkal var izmantot mazajam to gultiņu kā sētiņu, lai atvieglotu sev ciemošanos + gultiņa gulēšanai.
Mums ir hauck firmas gultiņa: