Man ir tikai tasdas tiri teoretiskas pardomas- ja pirmo bernu baro gandriz lidz dzemdibam, tad jau jaundzimusais nesanem pirmpienu, bet savadaku...un tas piens jau tek atri un labi. Vai tad otrie bebji nepaliek slinki atri vai toties vini saldak un labak cuch, jo nav jamokas ar milzigajam piena krizem?
Es, ja godigi vispar nestados prieksa, ka ir barot divus bernus...un, ja piena sastavs mainas pa menesie,'tad, ka vinsh var but labs abiem berniniem dazados vecumos?
Te bija viena mamina jautajusi par mazula uzmanibas pieprasisanu. Jaa, mums teju 6 menesos uzmanibu vajag ari daudz, bet no istabas iziet lauj. Vienigais, ja to daru biezi, tad maza gan sak protestet vai ari,'kad miedzins nak..uzskatu, ka uzmaniba ir jasniedz un nav speciali jaraudina berns, bet kka tas mazais lenam jaradina biski vienam padzivoties kaut 5-10 min,'kas iesakuma varbut ir tik 2 min.
Aj un mam besi,'ka bernam nevar vnk ieviest nu nekadu rezimu. Lidz ar to mums katra vingrosanas diena ir ists izaicinajums-ka paspet laika...nee kaut cik jau man skaidrs ie. Bet, ja vina man piecelas stundu agrak ka esmuj planojusi, viss, protams, japarplano. Vai ari peksni izdoma no rita ilgak tuset augsa...