Čau, meitenes! :)
Mums mājās šobrīd slimību buķete. Bijām ciemos pie vīra omes 7dien, tā nu no zila gaisa pēkšņi redzu, ka mans bērns tāds galīgi sašļucis kļūst. Pataustu pierīti- karsta! Tā nu izvairījos no pusdienu gatavošanas, lai būtu meitai blakus un veicām take-out pasūtījumu. Bļāviens, nu! Protams, tā tik vēl trūka, ka gan es, gan vīrs, gan vīra ome saindējāmies ar ēdienu. Nesaprotu, kas te Rietumos ir par problēmu, lai kur arī ietu 50:50, ka rezultāts būs slikta pašsajūta (tas vairāk arī no draugu pieredzes, jo mēs paši nu ļooti reti ēdam ārpus mājas gatavotu ēdienu). (e)
Tā nu šodien meitai ir 3. diena, ka mokas ar temperatūru. Vakardien bijām pie ārsta, kurš meitu aplūkoja un piekodināja, ja temperatūra ir vēl rītdien, tad jābrauc atkal pie viņa un rakstīs antibiotikas :(
Vīru aizsūtīju pie viņa vecākiem, jo viņam tā saindēšanās smagākā formā kā man. Lai mājās mazāks bardaks, kā arī, lai atpūšas klusumā, jo jau grib rauties uz darbu.
Ekhh, tik ļoti sāp sirds, vērojot meitu slimiņu. Ja varētu, visu ņemtu uz savas ādas baudīt. :'-(