Salome-redzi, ja ir nostabilizejusies laktacija, tad ja, beeet ir tada lieta, ka varbut vnk kada edienreize, piemeram, vakara, piens viena kruti nav tik daudz, lai mazulim pietikti.piemeram, vajag izest 120 ml, bet ir tikai 60 ml. Tad, iedodot abas krutis, vinsh bus paedis, bet ar to vienu bus bada tik un ta.
Baigi vnk javero mazulis un jajut, kad kruts ir iztuksota.ja tu doma dot otru kruti, tad paspied no sakuma pienu no pirmas. Ja tas tek ar milzu struklam, tad ta vel noteikti ir pilna. Bet, ja berns varbut 3 min laika tikai vienreiz norij pienu, tad vajadzetu likt pie otras.
Sunscreen-es secinu, ka man nav nostabilizejusies laktacija veljoprojam laikam, jo, es jutu, kad krutis ir tuksakas.vnk pilnakas, sapigakas vai vnk juutigakas.isi pirms barosanas vai barosanas laika krutis dazu sekunzu laika riktigi piebriest.bet tad, kad ir mazak piena, tad tas viss ir pavisam maz izteikts.un es jutu, ka, protams, maza lidz galam nepaed. Bet nu tad izmantoju minetas metodes.man ta nav katru dienu, bet diezgan regulari ir ta' ka piens tad vairak, tad mazak.