Klusums-es gribu tevi bisku sabart.nu vai vismaz izteikt to, kam ari es gaju cauri.pirmkart, mana situacija bija loti lidziga tavejai.domaju, ka edisu daudz maz visu un viss bus ciki piki. Nekaa nebij...pirmkart, jau sakumanari edu daudz saldumus un piena produktus.vienvardsakot, edu visu ko, bet tikai nesn sapratu, ka butiba viena un ta pati produktu grupa bija.bebis nemas svara labi.
Labi vienu nedelju pirmaja menesi svars gandriz vsp nebij klat, jo bebi baroju pec grafika un noteiktu laiku.bet varu pateikt, ka bernins var gribet piecelties un pazist nedaudz un viss.un velak pec stundas, piemeram, paest kartigi.maneja ari aizmieg pie kruts, tapec mums nav tas 15 min esana. Daktere ieteica dot klat maisijumu.bet es tacu redzeju, ka man piens ir.tad nu izdomaju atslauk un dot ar pudeliti.ha, bet maza pudeli nenema.un ka tad vina nemtu maisijumu? Ar karoti netaisijos bakstities. Un tad nu devu kruti tik audz, cik vina gribeja.sanemos un atradu brizus ari pa dienu kaut nedaudz paest, bet lai nav saldumi u.tml. situacija uzlabojas.protams, vakara blaustijas, bet mazak un saka gulet.pec nedeljas jau svars bija pieaudzia par 300 g. Menesa laika no dzimsanas svara bija 1 kg, beeet zidainiem 800 g ir loti nrm svara pieaugums. Minimala norma ir 600 g.
Tagad edu daudz maz visu, bet saldumus loti maz un piena produktus ari.piena produkti ari push vederu.
Un atradu laiku sev paest.lai cik gruti nebutu, lavu bebim 10 min pablaut un pati paedu. Vnm gatavoju iepriekseja vakara, kamer virs aukleja mazo.gatavoju tik daudz, lai nakamaja diena man butu, ko pusdienas atsildit. Vnk loti pardomaju, kad gatavao, cik daudz un ko.
Un es tava vieta nemtu maisijumu nost. Berns vnk gulj, jo, ka jau teica, maisijums ir loti smags puncim salidzinajuma ar mates pienu.
Un nav liess piens.daudz lasiju kkm.lv, ka pavairot pienu, kad jutu, ka ta ir mazak.ja dod maisijumu, tad vnm tikai un vienigi, kad maza iztuksojusi abas krutis.tev galvenais ir saprast, vai krutis ir iztuksotas vai nav.neparliec pie otras kruts, ja pirmaja vel ir piens.ja mazais rij pienu malkiem un tu dzirdi norisanas skanas, tad vel neparliec pie otras, lai izzizh ari treknako pieninu.jo no pirma berns tikai padzeras, kurmir daudz piena cukuri.un, ja berns sanem no abam krutim tikai pirmo pienu, no ta ari var sapet veders.