Jeeee, kašķīss! :D
Robītei, acīmredzot, cukura un svara jautājums ir pavisam sasāpējis, tāpēc tāda reakcija, nu nebūtu iesitis pa dzīvo būtu vienalga. Laikam kaut kur zemapziņā tomēr saprot, ka var bērnam vielmaiņu sabendēt.
Manis pēc var bērnu kaut ar gumijas zābaku barot, ne jau mans, bet Lilii visu pareizi teica, nav ko tik mazam grūst ne tikai cukuru, bet arī visādus transtaukus un kas tur vēl iekšā. Ja jau tā kārojas cepumus un saldo, nu tak uztaisi primitīvu nesaldu smilšu mīkliņu un cepumiņus naga izmērā, bet nē, labāk izvilloties uz to, kas mēģina atvērt acis.
Un tieši no abām meitenēm Lilii un Papau nāk, jā, varbūt brīžiem krietni pārspīlētas, bet ļoti pareizas domas, vismaz tādas domas par ko notiekti ir vērts, ja ne visu ņemt vērā, bet krietni aizdomāties! Es arī agrāk domāju, ka neviens šķībs nav izaudzis un kartupeļus var no mēneša dot, lai guļ labāk, bet tieši viņas man lika aizdomāties. Tāpat arī pēc šo meiteiņu ieteikumiem esmu tikusi pie osteopāta, laba autobeņķā un gan jau vēl kaut kā, ko uz fisko tagad neatceros, tas pa lielam.