Paldies tām, kas atbildeja par piebarošanu. Tagad gan nezinu, ko darīt ar to kartupeli,jo cik lasu internetā, tad domas dalās.
Es ķeizara laikā jutu to, ka man bērnu spiež laukā, bija tā nedaudz dīvaini. Kā arī man divreiz palika slikti un es apvēmos,man gan maisiņš tika turēts klāt jau no momenta, kad apguldināja uz muguras,jo es teicu, ka tā var notikt.Tik nezinu no kā...vai no tā, ka pirms pašas operācijas lika kaut kādu suslu iedzert, vai no tā, ka es vnk uz taisnas virsmas nevarēju nogulēt un tāpec parāva uz augšu.Samaņa arī kaut kur "peldēja" prom :). Tagad 5mēnešus vēlāk sāku aizdomāties par to, ka iespējams gribētu vēl vienu bērnu, bet....kā saka, ka nav divu vienādu grūtniecību un divu vienādu mazuļu.Par manu grūtniecību liecināja tikai iztrūkstošas mēnešreizes un augošs vēders.Visu laiku bija gan perfektas analīzes, gan laba pašsajūta un mazulis bija ļoti gaidīts.Viņa man ir dikti mierīgs bērns, guļ pa naktīm jau no pusotra mēneša vecuma un ir praktiski ar visu apmierināta..ja neskaita likšanu uz diendusu :)....bet, ja man gadītos vēlreiz palikt stāvoklī, tad tas atkal būtu ķeizars un to es negribu, lai gan saka, ka pēc otra ir vieglāk atkopties.