Maija, pašā sākumā sanāca katru dienu dažas minūtes panēsāt, jo bijām pārvākšanās procesā + veļasmašīna un veļas žāvētajs bija pagrabstāvā un man bija bail meitu atstāt vienu, jo dzīvokļa durvis bija tādas, ko nevar attaisīt no ārpuses bez atslēgām, pat ja nebija slēgtas ciet).
Pēcāk izmantoju arvien retāk. Ņēmu līdzi garākos izbraucienos pastaigām pa pilsētu (aukstajā sezonā), ja meita ratos sāka raudāt, tad varēju ņemt sev tuvu, ievīstīt mētelī un brīvām rokām, klusu, apmierinātu bērnu doties savās āra gaitās.
Ja nemaldos, tad pēdējo reizi izmantoju ap kādiem meitas 10 mēnešiem.
Ar dzīvošanos pa spēļu paklāju nebija nekādu problēmu. Es bieži vien turpat blakus meitai arī nogūlos. Kamēr meita pētīja pasauli un mantiņas, es blakus mēdzu parotaļāties ar viņu, palasīt grāmatu, pašķirstīt žurnālus.
Reizēm stāvēju blakus un gludināju drēbes, gugināju kopā ar meitu bēbīšvalodā :D
Galviņu smuki turēja jau mēneša vecumā. velties sāka nepilnos 4 mēnešos. Rāpot sāka ļoti aktīvi 8 mēnešu vecumā, staigāt sāka gada vecumā. Ar gūžām problēmu nav, kājas skaistas- slaidas un taisnas :)