Favel - mans dels pirms menesa svera 9,3 kg, tad kad vinam bija 7 menesi. Tagad gan jau visi 10 kg bus.
Musmajas ir sacies mammoshanas laiks. Sicis visu laiku rapo man pakal, rauj aiz biksem, stiepj augsa savas mazas rocinas, lai nemu opaa. Pie tam visu laiku saka mamamamamamamama... Sodien viru astaju ar mazo uz 3h un si bija pirma reize, kad virs isti netika gala. Esot visu laiku blavis, neko negribeja est, nu kashmars. Ieraudzija mani un viss ir labi, mierigi aizgaja gulet.
Manejais ari neko need, apetite nulle, vienigais ka varu pabarot ir pudele vai kkas salds (banans, cepums). Biezeni dabut mute vispar nevaru. Izvariju zupinju, ka te meitenes teica - ari negaja ieksa. Es bik sadusmojos un izleju to zupu (bez skidrumina) uz barosanas kreslina paplates. 20 minusu laika viss tika noests, pat burtinmakaroni.
Bet to apetites zudumu saistu ar zobu naksanu, nu jau skilas 4tais zobs.
Ar iemigsanu problemas pazuda ap 6,5 men, kad berns iemacijas turet rokas pudeli. Pudelite gultina un vins pats aizmieg, kad ized. Sad tad ieaijaju, bet man ar to problemu nav - tada milosanas vien sanak, jo max 15 minutes un zakens chuch!
Nu kaut ka ta mums iet :)