Mans bērns pēc grafika ēda apmēram pirmo nedēļu, tad cēlās un ;eda ik pēc 3h, bet pēc tam man sāka pietrūkt piena, tad bērns jau biežāk prasīja ēst.
Kad sāku dot klāt maisījumu, tad ievēroju tās 3 h, bet mazais neapēda tik daudz cik uz bundžas rakstīts, tad pa starpai vēl devu savu pienu, bet tas likās, ka murgs, ka jāgaida tās stundas, jo bērns grib ēst. Kad sāku dot, kad bērns grib un mazāk, jo reāli 3 mēnešos viņš nevarēja apēst 150ml, pielēju bērnu ar to pudeli pilnu, puse atnāca atpakaļ, sāku dot mazāk un biežāk un tas viss bija normāli.
Vienmēr esmu devusi ēst arī naktīs, kad grib, bet maisījums pa nakti tik no 4,5 mēnešiem, līdz tam ar manu pienu pietika.
Man tieši patīk, ka nav nekāds režīms, jo tad man visu vieglāk izplānot, ja kur dodamies, nevis tad, ja būtu stingrs režīms, kuram pakļauties, bet tā esmu es.
skaista_dzive - vairāk parasti velk uz šīm 12/13 nedēļām, tad parasti ap 20, tas viss normāli, jo dzemde stiepjas. Man pat nekāds tonuss nebija un vairāk jutu vilkšanu uz tām nedēļām, dzēru magni b6 uz tiem brīžiem.