Kad es sāku vairāk kā mēnesi atpakaļ čakarēties ar maisījuma barošanu, tad arī biju izmisumā, kā lai sagaida tās 3h starpā. Un izmisumā novedu arī savu bērnu. Tad weee ieteica nevis skaitīt stundas, bet gan diennakts izēsto daudzumu. Ja man tagad uz pakas rakstīts 5 devas pa 150ml, tad es zinu, ka diennaktī viņa drīkst izēst 750ml maisījuma. Tā kā bērns neizēd 150ml vienā reizē, reti kad tik 120ml, bet visbiežāk pa 90ml, tad baroju pēc pieprasījuma. Parasti gan tas sanāk ik pēc 2,5 - 3h. Bet, ja ejam laukā, tad bērns var pamosties tikai pēc 4-5h. Pa nakti tas pats - šonakt, piemēram, viņa vispār nepamodās un pirmo pudeli pieprasīja tikai 7:00. Savukārt vakarā meita ēd biežāk, sanak knapi tās 2 h starpā. Tad vēl sirdsmieram piepilinu klāt ēdienam Antiflat un bērns smaidīgs un laimīgs. Šādi rēķinot max diennakts devas bērnu nav iespējams pārbarot, viņš saņem tik, cik būtu saņēmis, ēdot pēc pulksteņa.
Par maisījuma izliešanu - viss atkarīgs no maisījuma. Frisolac zilā bundžā vēl bija normāls pēc 2-3h, bet Fricolac comfort pēc stundas jau ir noslāņojies kā rūgušpiens. Tāpēc taisu tikai tad, kad ir ēšanas reize un ja kas paliek pāri, tad leju ārā. Pirmajās dienās slimnīcā, kad māsiņa iedeva maisījumu, tad pateica, ka tas var stāvēt 6h! Nezinu, kas tas par dīvainu maisījumu, es jau neriskētu bērnam kuņģi bojāt ar vecu pārtiku.