Bet tikliidz manam nosvineejaam 3 meneshus taa pa nakti vairs needa. Vnk nemodaas un viss. Tapec arii pa dienu sanaaca biezhaak, bet taapat nesavaaca dienas normu, mans vnk liels guleetaajs, bet es neko neplaanoju. Man vienmeer liidz bija termoss un pudele,pulveris un aidaa. Franciju,itaaliju izceljojaam shitaa :) bet vinjam apmeeram taas 2-3 h arii parasti bija starpaa. Un man tur bija bik chakariigaak,jo pirmajaas 6 dienaas eeda buutiibaa tikai maisijumu, jo deva caur zondi, un es slaucu,bet man tur labi ja 20 ml dienaa sanaaca tikai sava piena. Tad deva to,bet ,protams, ar to nepietiek slimam mazulim. Tad baroja ar maisijumu. Kad tikaam maajaas,tad es meegjinaaju tikai pati,bet nevija daudz taa piena, tad jaukti maisiijuma un mans piens,un peec 1,5 meeneshiem sapratu,ka tas ir murgs un saaku tikai slaukt saveejo. Maisiijumu nonjeemu. Un taa liidz 4,5 meen nobaroju ar savu pienu un tad vnk paargaaju uz maisijumu, jo bija jaalido,un lidostaas pumpeet ir baigais chakars, un man tas pumpis bija profiigais,automaatiskais,lielaa chemodaanaa...