Lillii, tie, kas pieprasa BKA no 1.10 izvēlas vai līdz bērna 1 vai 1.5 gada vecumam, es cītīgi rēķināju pēc pabalstu kalkulatora, nu sanāk, ka 1.5g ir arī pēc naudām izdevīgāk.
Parlaimē, katrai noteikti savādāk, bet man šādi:
1. Enterokind homeopātiskie pilieni pret kolikām, Viburcol svecītes, termometrs (nu ja bija, īpašo nevajag), Rhinomer degunam, Humer sterilais jūras ūdens. Ā, ir arī Panadol sīrupiņš pret temperatūru (ja nu kas, lai nakts vidū nebūtu nez kur jāteš). Zeļonka un spirts nabiņai. Šķērītes - griežu ar savām manikīra šķērēm, kamēr guļ.
2. Skatoties kāds tas guļammais, ja tāds vnk abos sānos reiferis un izskatās kā pārlocītā sega, noteikti vajag ko siltāku, man tāds ir, velku bebei vēl Next stepēto kombi. Mīnusiem būs Kaiser maiss - vakar atnāca, nerēķinājos, ka šie piegādās nepareizo, tur jērādas iekšiņa nu ļoooooti silts un mazais izmērs 80X40, kas tieši mazai bebei tur tad riktīgi neko nevajadzēs kā tikai lāci un cepurīti.
3. Man ir Troll šūpulītis, manuprāt, baigi ērti, bet es zinu daudzām nav, tā kā, kā kurai. Galvenais nomainīt laicīgi šūpulīti pret gultiņu pirms bērns samācās sēdēt, lai nepārveļās.
4. Man iedeva pamēģināt rokas pumpi Chicoo, nu i nah, kamēr 10ml dabūju, man jau abas rokas notirpa. Nekādu uzkrājumu neveidoju un neveidošu, jo a ko tad bērns ēdīs, ja es tā kā govs slaukšos? Mākslīgi palielināt smadzenēs to ražošanu, lai pietiktu i bebei, i atslaukt, da nu! Ja kaut kur braucu - tāpat pudeli viņa neņem, tā kā jāņem vien līdzi.