K - sveicieni! Labakais ir tas, ka viss jau ir aiz muguras un bus tikai labak (khe, tiesa gan ap 3sho menesi). Izturibu un mieru!
Es bushu pieskaitama pie briesmigam matem. Laigan, Kanada ir savadak, tur jaunas maminas ir tas, kuras piepilda tirdzniecibas centrus dienas laika, jo ko tad citu dara, ja ne sopingo? (Tas bija domats ka cinisms )
Uz lielo, milzigo partikas veikalu braucam, kad bebim bija 3 nedelas, bet no kada 1,5 menesa es vinju patstavigi vizinaju ar metro uz lielo molu pilsetas centra, tikos ar draudzeni, gaju uz kafejnicam, meriju drebes, shopingoju, gaju ar draudzeni un vinas lielako bernu uz bebishu skolinam, gaju uz darbu, lai ar kolegiem paestu pusdienas. Ikritu es ar bebi un suni sedeju tuveja Starbucks un baudiju kafiju. Pa parkiem gan staigaju maz, bet pa iepirksanas moliem un pie draudzenes - cik uziet! Neteiksu, ka tas ir baigi labi, ka es sita vazajos apkart, bet par cik man bija loti bail iedzivoties pecdzemdibu depresija, man tas vnk bija nepieciesams.
Nu, Latvija, es atkal praktiski visu laiku sezu majas un man pietrukst tas visuriesanas ritms, lidz ar to jutos bik nomakta.