Ms_K.
Likt ātrāk gulēt? tad zinu ,ka agrak no rīta būs augšā.Likt vairāk ēst katrā ēdienreizē?..
j
Noteikti pamegini likt atrak gulet, ja tas tev izdosies! Atkartosos 101x, uzskatu, ka miegs vairo miegu un nav fakts, ka berns modisies agrak. Pamegini, ja sanak un nepadosies pie pirmas nakts, ja nesanak, turpini iesakto.
es mēdzu stradat pie datora, tā pat arī manējais, nu mazums no visa pa drusciņai un traucē
Kadreis mans dels guleja pie jebkadiem troksniem, bet tagad nogul tas paris h pa dienu absoluta klusuma, ta pat ari nakti, nolieku ap 20:00 un kad mes ejam gulet, vnk lavamies uz pirkstgaliem istaba, jo mazajam ir trausls miegs lidz kadiem 12 nakti.
Par piebarosanu - es nezinu, ka manejais celas, ta celas ari ar visam nakts putram. Un ikreiz, kad nakti dodu pudeli vins man to izrauj ara, pienemu, ka tas ir izsalkums, vai nu ari vins grib sevi nomierinat un aiziet atpakal gulet ar zishanu (knupi nenem), kas vinam ari veiksmigi sanak ar pudeli.
Spriezot pec sevis - ja es baigi piestumjos velu vakara, man no rita gribas atrak un vairak est... Ta ka nezinu, ka tad ir.
Musha - cik naktis jau tev sanacis shita trallinat? Malacis, es ari ta darishu, tik pec kada menesa, jo uzskatu, ka mazliem pec 10 men. nakts esana nav vajadziga. Turklat, ja man jaiet uz darbu un jacel mazais uz darzinju, kad vinam ir 12 men. es negribetu celties naktiis.
Es nevaru pabarot savu bernu ar biezeni. Vins rauj man ara no rokam karoti ar abam rokam un blauj, ja es vinjam to atnemu. Jau devu pa karotei katra roka, bet ta pat vins sniedzas pec pilnas. Vienigais, ka vins ed ir pa gabaliem, tikko sastukeju galas kluci fiiderii. Cerams, ka tav del jauna zoba.