Bēbīšu un māmiņu BEZTĒMA

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Tad nu uzsākam pirmo lielo beztēmu.

Tāpat kā parastajās beztēmās varam dalīties ar ikdienas sajūtām, piedzīvojumiem, uzdot jautājumus par sev interesējošām tēmām.

Atsevišķa sadaļiņa,kur māmiņām aprunāties.

:)

18.11.2013 14:10 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Medusmaize, man sanaak notrakot, ja neesmu paedusi, tad man viss iekshaa trako, mazie velneeni kopaa ar hormoniem spelejas :D varbut Tev taa pat? Vajag uzest vismaz kadu bulku piemaajas kafuuziti??

Bet es ari uzmestu luupu... Japalidz vienam otram... Jaatbalsta...

Bus labi, izstaigajies, un ej majas :)
15.11.2014 16:24 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
medusmaize, vīrietim būtu nedaudz vairāk jāapgūst zināšanas par un ap savu jauno lomu, sievietes veselību grūtniecības laikā un pēc grūtniecības, kā arī jāprot palīdzēt cilvēcīgi saviem mīļākajiem cilvēkiem, atvieglojot ikdienu.
Uzskatu, ka vīrietim IR jāpalīdz un emocionāli IR jāprot savākties, jo to pieprasa arī jaunais statuss, ja ir vēlme saglabāt nervu sistēmu veselīgu.
Vīrietis nav gājis cauri tik krasām fiziskām un emocionālām pārmaiņām, sāpēm, lielo dzemdēšanas darbu. Uzskatu, ka vīrietim IR jālutina sava sieviete un jārūpējās kā īstam vīrietim pienākas par savas sievietes un mazuļa labsajūtu.
Bērna ienākšana nenozīmē tikai atbildības uzņemšanos par jauno ģimenes locekli.

Šāda situācijā es ļoti apvainotos uz vīrieti, bet histērijas rīkošanas vietā, noteikti uzrīkotu tiešu sarunu par to, kam ikdiena ir jāmainās.

Bet tā esmu es, Tev ir jājūt savas attiecības, kādas tās ir. Tu zināsi pati labāk, kā ar savu vīrieti runāt, lai nonāktu pie kompromisa, kas nu ir ļoti nepieciešams.
15.11.2014 16:34 |

Reitings 346
Reģ: 21.05.2014
Nu tā!
Atnācu mājās, vārds pa vārdam un tagad aizskrēja prom viņš!
15.11.2014 17:43 |

Reitings 691
Reģ: 04.08.2013
Engelens, es tinu vienu bridi taja swadle me autina.
Ik pa laikam beibe tapat izvilka roku lauka, tachu guleja stipro labak. Man patika, ka berns nebija ietits kaa salstabs, tas autins tads elastigs, bet rokas tika savaktas.
Pec tam jau kaa nemu to autinu, taa zinaja, ka jagul.
15.11.2014 17:47 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Medusmaize, neteica uz kurieni???

Beidziet spiiteet, pazvani, lai naak majas samiljojaties un sarunajat, ka atbalstiisiet viens otru vairaak :)

Jums tagad mazuli, jadziivo milestibaa :)
15.11.2014 17:57 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Es laikam nesapratu medusmaizes problēmu. Bet skriešana ārā no mājas raksturīga hormonu vētrai, vismaz sievietei. Kāds pamatojums vīrietim to darīt - nezinu. Es pāris nedēļas pēc dzemdībām arī esmu histēriju taisījusi un bļodiņu dusmās sasitusi. Pēc tam uzreiz pārgāja dusmas un pati saprotu, cik neadekvāta bija mana uzvedība. Labi, ka vīrietis man nosvērts un nākamajā dienā nopirka 3 jaunas bļodiņas vietā. :D
15.11.2014 18:04 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Medusmaize-manuprat, tavs virietis neizprot vai vinam ir aizmirsies, ka tava ikdiena ar mazu bernu nav tik rozaina un ka tu nesedi uz dietas, bet tev vnk nav laika isti paest.mums ari bija paris reizes lidzigi parpratumi, bet nomierinajamies katrs un viss ok. Es tava vieta liktu virietim vairak laika pavadit ar bernu.es citrreiz ta ari daru.vnk aizeju, ielieku viram bernu rokas, ja vins neko ipashu nedara, bet pati eju paest,dusha vai pagulet.
15.11.2014 18:09 |

Reitings 229
Reģ: 18.01.2014
Meitenes, jūs sastresinājāt mani ar tiem krāniņiem. Šodien, mainot pamperu, minūti pētīju dēla mantību, bet es jau nemaz nezinu, kā ir jābūt :D
15.11.2014 18:17 |

Reitings 8272
Engelens-es vnm meitinu pietinu sedzina.un ari tad reizem problemas aizmigt.tinu ari autina, bet tas lidzeja tik vienu dienu.aizmieg man vina dazadi-reizem veders pret vederu, reizem pieturu rocinas, kad sak ardities.ja sak blaut, tad laizu vala.retu reizi aizmieg supojot.ir aizmigusi un gulejusi pie klasiskas muzikas.kad nekas nelidz, pati dazreiz aizmieg, skatoties uz mantinam.ir reizes, kad vsp neaizmieg.tad nogaidu un lieku atkal gulet pec pusstundas vai stundas. Bet nodarbibas mums stastija, ka tas ir normali, jo berns aug un attistas un vnm tikai viena veida neaizmidzinasi.berna miedzinam palidzot ari ritualu ieviesana
15.11.2014 18:21 |

Reitings 8272
Citi midzina berninu uz bumbas lekajot, ratos supinot.mums tas isti nelidz.vienigi ratos ara parasti labi gulj
15.11.2014 18:26 |

Reitings 1814
Nice, dažas dienas pirms dzemdībām sākam ar draugu strīdēties par bērna vārdu. :@ Meitai būs divi vārdi (abi ļoti līdzīgi) un mēs strīdamies par to kurš rakstīsies kā pirmais vārds. :D
Man labāk patīk īsākā versija - draugam garākā.

vārdu nerakstīšu, bet lai saprastu ielikšu šeit piemēru :
Eva Evija, Anna Annija utt...
15.11.2014 18:30 |

10 gadi
Reitings 1374
Reģ: 27.09.2013
Nu tā. Sāk aptrūkties piena. :( bet maisījumu mana meita neatzīst. Divus jau izmēģinājām. Cenšos pienu pavairot.
Piebaroju un tad dodu savu pienu. Vai tā var būt, ka zīdainim nepatīk salda garša?

Šodienas prieks. Meita aizlīda uz priekšu. Viņai ļot patīk manas rozā krokšu mājas čības. Kā ierauga, tā spirinās. Nu, lūk, apsēdos uz krēsla un redzu, ka mana 5. mēnešus jaunā meita kā armijā pievelkoties, ir pielīdusi pie manas čības un tai piesūcas. Cītīgi cilā dupsi arī. :)
15.11.2014 18:31 |

Reitings 8272
Cerijs-tu esi pagarsojusi savu pienu? Mates piens vnm ir salds. Pavairot pienu var liekot bernu biezak pie kruts, dzer daudz skidruma, ed kartigi un centies pa dienu kadu reizi pagulet ar bernu. Atmet nedaudz majas pienakumu izpildi samazinot lidz minimumam. Lai virs nedaudz palidz. Es dzeru ari looti daudz kimenu teju un mamintejas. Es jutu, ka ir uzlabojums. Krietni. Un skaties, lai berns pirmo kruti ized pec iespejas vairak. Ja nepieciesams , dod otru kruti. Nakosaja reize dod to kruti pirmo, ar kuru beidzi barot. Ja baroji tikai ar vienu kruti, tad nakamaja reize dod otru. Ja nakama reize gadas pec stundas, pusotras, dod to pashu, ko devi ieprieks.
15.11.2014 19:23 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Medusmaize,es domaaju,ka dzhekam tas tomeer arii ir emocionaali liels paardziivojums. Nezin ko ar emocijaam dariit, jo tomeer dziive ir mainijusies uz visiem laikiem. Manam viiram vajadzeeja man liekas kaadus 6 meeneshus reaali,lai saprastu savu jauno lomu,jo vinjiem tas tomeer nav taadaa instinktu liimenii kaa mums,sievieteem. Buus ok. Nekjer krenkji. :)
15.11.2014 19:29 |

Reitings 214
Reģ: 05.02.2013
Čerijs

Ja mazais nenem maisijuma pudeli no tevis tad varbut lai tetis megina to maisijumu iedot, jo mazais saoz tavu pienu. Tetim piena nav tapec bus jaed ko dod.
15.11.2014 19:31 |

Reitings 8272
Piekritu negausim. Kad man ieteica sakuma dot maisijumu, es meginaju dot savu atslaukto pienu. Rezultata bija blausana, jo pudeli ka tadu nenema un mes loti ilgi to edam, kamer apedam. Talak cinijos pasr savu pienu un baroju tikai ar kruti. Rezultata piena tagad pietiek jau kadu laiku.
15.11.2014 19:36 |

10 gadi
Reitings 1374
Reģ: 27.09.2013
No tēta arī neņem. Tagad atslauku, cik man ir starp ēdienreizēm un pēc tam izmantoju, lai pagatavotu putriņu. Vnk vairs nav sajūtas, ka krūtis piepildās.
15.11.2014 20:04 |

Reitings 214
Reģ: 05.02.2013
Var meginat dazadas barosanas pozas, manai meitai patik poza (es vinu iestuteju slipi miksta spilvena un nedaudz pavelu uz vienu sanu) ta vina man nema pudeliti citas pozas ne.
15.11.2014 21:20 |

Reitings 5625
ČERIJ!
es nemācu vai ko, vnk padalos ar info, tieši 5dien bijām pie fizioterapteites.
Mans dēls arīdzan ceļ dupsi, velk kājas klāt (izskatās kā tiešām uz rāpošanu), bet fizioterapteite teica, lau dupsi labāk pietur, jo rāpošana sākoties no rokām. Bēbis paceļ augšu, rokas tālu. Tad rokas arvien tuvāk un kad ir līdz pleciem, tad viņš ir gatavs celt dupsi.
Nu tā vnk mana pieredze un varbūt citam fizoterapteits stāsta savādāk, es tikai padalos :)
15.11.2014 21:51 |

Reitings 3350
Hey meitenes, kura zobu smerite, jusuprat ir labaka?

Delam lien 3shais zobs, sacis rapot ka traks un sedet. Viss viena dienaa :)

Un vel jautajums, ka gerbjat savus mazos pa nakti. Man kka liekas, ka es baigi satuntuloju un vel divas sedzinas sanak pa virsu - maza kamer aizmieg, lielaa duunu pa virsu kad chuch jau.

Sikais sodien jau ari meginaja stuteties kajas, pie galda turoties, shitie attistibas tempi mani sak iedzit stresaa - nu tik saksies!
15.11.2014 22:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits