Taa kaa man 1. un 2. dzemdiibas bija ierosinaatas/stimuleetas,tad man ,protams,ieteica njemt EA, jo tomeer tas viss tiek paarrinaats un buutiibaa starp kontrakcijaam nav iisti pauzhu, bet es gribeeju iztikt bez, liidz 7 cm abaas reizees tiku,taalaak gan nevareeju,saapeeja ljoti. Laikam jau nenozheeloju,ka panjeemu,jo tomeer tad vareeju uzelpot,atpuusties un pat 30 min paguleet. Man aatri atgaaja taa jociigaa sajuuta,kad kaajas nejuut. Jau peec 3 h staigaaju un viss bija ok,bet man biezhi saap mugura,un es nezinu,vai tam vareetu buut kaads sakars ar maniem sadurstiitajiem muguras nerviem vai nee... Naakamreiz arii droshvien njemshu EA. Saakshu bez,bet droshvien atkal padoshos pie beigaam. :)
Par valodaam, mums maajaas tiek runaatas 3 valodas,un esmu prieciiga. Deels saprot visas triis, jo varu paluugt,lai aizet uz mammas istabu un atnes teejas kruuzi,kas man pie gultas,un to arii vinjhs izdariis. Bet es runaaju tikai latviski, jo tomeer latvieshu valodu vinjhs ikdienaa nekur citur nedzird. Un saka paaris vaardinjus- mamma,bumba, tete, bet vairaak gan neko. Vinjam 16 meeneshi,