Robīte, ja vien man par to būtu jāmaksā, tad es negribētu to pēdējo USG, bet tā kā man tas ir bez maksas, tad es gribu. Man ir krustmeitiņas 2 USG bildītes 3 nedēļas pirms dzimšanas, vienā var redzēt sejas profilu un otrā punci ar kājiņām, man tās bildītes dikti mīļas. Man vnk gribās tās pēdējās punča bēbja bildes, jo man ir tikai no 9. un 12. nedēļas :(
katevate, manuprāt, Tev nav tik liels svars nācis klāt..man no sākuma svars līdz kādai ~30. nedēļai nāca klāt aptuveni tā: kurš mēnesis, tik kg klāt.. tad no kādas ~30. līdz 35. man uzauga gandrīz 3 kg un tā turās, pa 2 nedēļām nekas nebija nācis klāt, daktere saka, ka tas esot normāli, galvenais, ka bērniņš aug.. pagājušajā nedēļā man bija 36./37. nedēļa un bija 10 kg klāt..Vispār man daktere jau no sākuma pateica, ka man būs klāt 10 - 12 kg, nezinu vai no acīm to nolasīja vai kā :D manai mammai ar abiem bērniem bija +9 un +11 kg klāt, tā kā šajā ziņā mums diez gan saskan, ja nu tas ir kkā saistīts ar gēniem! :)
Un vispār es mēģinu daudz staigāt, lai "neiesūnoju" mājās..kaut vai stundu dienā, jo, ja es kustos, tad man ir vieglāk, bet, ja es neko nedaru, tad ir grūti "iekustēties".. šonedēļ jau ir pagrūtāk ilgāk pastaigāt, liekas, ka bēbis jau lien ārā vai kko bāž tur ārā :D bet es tgd (vismaz šodien) braucu uz veikaliem ar mašīnu, lai nav tāli gabali jāiet, tad es kkā labāk un drošāk jūtos! :)
Man arī jau ļoti sāk pietrūkt punča, liksies tik jocīgi, ka viņa nav un tur nekas nekustās, nestutē savu dupsi ārā.. man tāāāā patīk mana bumbiņa (vēders), ka varētu visu mūžu tā staigāt :D