harmless_, super, paldies, uzvalkveidīgos gribu atstāt kristībām un pirmajai dzimšanas dienai, Ziemassvētkos esmu izdomājusi, ka gribu ko Ziemassvētku stilā :)
Paldies, paldies, sagaidīšu kādu, kas ko saprot no sūtīšanas un sūtīšu :)
Paldies, pašai neizdevās atrast!
Es tos kostīmiņus biju skatījusies Aliexpress, bet harmless_ jau tāda veida salika no ebay un to ebay laikam arī ātrāk atnāk, ja?!
Es gan tā arī neko nepasūtīju, jo man tas nezināmais dzimums;) Domāju pati kaut ko uzmeistarot, kad mazais piedzims... Balti bodiji man ir - tad domāju uzdurkāt "My first Christmas" (bet domāju gan, ka latviešu valodā labāk) vai uzšūt kādu eglīti, kaut ko tādu, lai mazajam ir ērti un netraucē...
Jā, no ebay nāk ātrāk. Esmu sūtījusi ļoti daudz mazajai un par kvalitāti nesūdzos, izmēri arī ir ok, jāpaskatās tik tabulās cm, it kā bērniem atbilst, bet labāk pārbaudīt, viss nāk laikā, nesūdzos.
Robīt, meklēšanā ieraksti baby christmas outfit un izmetīs vēl daudz. :)
Es zināju dzimumu, bet beigās pārsteigums, meitiņa tomēr. :D Kakje, varbūt pastāstīsi man, kur Daugavpilī ir apģērbu veikali kur var puslīdz ērti tikt ar ratiem, izņemot tirgu un Solo? Es meklēju viena veida bikses, varbūt kur esi redzējusi? Nedaudz offtopic. :D
Baby_mama, apsveicu ar mazulīti :) Manā palātā pēc dzemdībām bija māmiņa, kam piedzima 4.bērns, un viņa arī teica, ka dzemdības bija vieglas, bet tās atsāpes esot sāpīgas.
Kucinja,
pēc Valsts svētkiem mazajam vajadzētu sākt rosīties...:)
Un re, harmless gadījums arī vēlreiz pierāda, ka dzimums 100% apstiprinās tikai kad mazais piedzimst!
harmless_ - hmmm ja godīgi nezinu, es ar ratiem esmu bijusi tikai dittona un solo... aam varbūt H2SO4 varētu būt tada veida bikses, un tur laikam arī tikai pāris pakapieni ir un arī pardevējas ļoti izpalīdzīgas palīdzēs un visu pienesīs ko gribi utt ;)
Man gribētos zināt mazā brīnuma dzimumu. Gribās pirkt vai nu princešrozā drēbes, vai ar mašīnītēm :D Nu vēl pēdējā sonogrāfija - varbūt nekautrēsies un parādīs
Lollipop atsāpes ir dzemdes saraušanās pēc dzemdībām (pēc sajūtām tādas pašas kontrakcijas vien ir), kas ir ļoti izteiktas tieši pēc otrajām, trešajām un vairākām dzemdībām. Man pēc pirmajām bija knapi jūtamas barošanas laikā, bet pēc otrajām tādas, ka pēc tam drebuļi rausta un cik zinu tad citām mammām pat līdz ģībšanai iet. Bet šis ir ļoti individuāli tomēr un kādai var arī nebūt.
Tad jau sanāk, ka man bija atsāpes, jo, kad baroju pirmās dienas bēbi ar krūti, tad ļoooti sāpēja, palika bālu, sāku elpot kā dzemdībās, nu katrā ziņā ļoti sāpēja, vecmāte teica, ka saraujas dzemde, bet man bija pirmās dzemdības.