Marī, par to misijumu, vēl nesen biju pie ģā, teica vajadzētu saglabāt ap 600ml diennaktī, ja ne tīrā veidā, tad kaut vai putras jaukt ne ar ūdeni vai pienu, bet maisījumu, jo tur tomēr vitamīni un ar parasto pārtiku diezvai sanāk uzņemt visu to, kas ir maisijumā. Mums drīz arī 11. mēneši, tagad jau 10kg un 80cm.
Un jā, man arī nav kas drēbītes atdod, drīz būs jāpērk jaciņas, bodiji, kādas bikses ziemai.
Ar mantām ir tā, ka ja pagadās būt mazo kompānijā, mācu, lai iedod arī otram paspēlēties, pamainās... Un saprot arī. Bet redzu kā ir, ja nav tas iemācīts. Nesen bijām pie draudzenes, viņa auklē divus mazos 4 un 6 gadi. Pašai puika, 1.5 gadi, tas dalās, nežēlo, iedod arī cepumu, augļus, padalās ar visiem, bet tie mazie... nu tik viltīgi. Saprot, ka man un draudzenei bebuki vēl, ka īsti nesaprot un ja ko grib dabūt no viņiem, mēģina iemainīt pret kk mēsliem (es atvainojos) :D, teiksim, manējā vazā apkārt telefonu, vai draudzenes puika uz planšetes baro kaķīti (laba spēlīte), lielākais puika, 4.g. pienāk un mēģina iemainīt pret parastu koka kluci, saka, redzi, šitā foršāka spēle, to var mutē likt un tml, a ja nedod, kamēr mammas ''neredz'', vnk atņem.