Happy, mazais škauda un tas ir pilnīgi normāli. Man gan mamma un ome, kad bija ciemos, uzreiz uzbruka, ka es bērnu saslimdināju, bet tās ir tikai šķavas. Fizioterapeite ar teica, ka šķavas un žagas viss ok.
Par to kakāšanu, nu līdz kādām 5.-6. nedēļām manējā laikam kakāja nepārtraukti - pirms, pēc ēšanas, ēšanas laikā un vēl pa vidu, nomazgāju, iemetu pamperī, dzirdu, iekrīt atkal, es dežūrēju pie pārtinamā galda! :D Bet tagad nostabilizējies uz pāris reizēm dienā, bet jā, kakaini vnk purkšķi ar mēdz būt, tā kā viss ok. (man 100% pupa bērns).
Es Tavā vietā uztrauktos par sarkano dibenu, tas noteikti ir bērnam liels diskomforts! Pamaini pamperus, es atkal iespraukšos ar reklāmu, pārgāju viņai uz japāņu pamperiem un viss atrisinājies!
Par izmaksām, mans bērns ir lētais variants:
1. Japāņu pamperi: ~3 pakas mēnesī, kas ir 75Eur.
2. Kosmētika tikpat kā neizlietojas, stāv Mustela ziepītes, bet cik viņas mazajam dupsim vajag, iesākts Mustela cinka krēms, arī tur līdz gadam droši pietiks. Tas nekas, ka es visu sapirku rūpnieciskos daudzumos :D Nu tad uz mēnesi tie ir kādi 2 Eur max
3. Mitrās salvetes, paka mēnesī, nezinu, 6-7Eur (arī Bioderma vai Mustela).
4. Lupatas, nu no 30 līdz 200Eur/mēnesī, bet tas ir tāpēc, ka es nevaru apstāties, nevis bērnam vajag :D
5. Kkādi medikamenti katram gadījumam (paracetamols, viburcol, vibrocil u.tml.), lai ja kas, nakts vidū nav jāmeklē dežūraptieka.
6. Ā, bija vēl maksas fizioterapetis, bet tur sūc, kkādi padsmit eiro reizi, mums vairāk, izrādās, nevajadzēja. Tfu, tfu, tfu.
VISSS! :D
P.S. Viedās, cik ilgi gaidīt reakciju no 2 mēn. potēm? Vakar sapotēja plkst. 11, es sapirku pusaptieku, bet, tfu, tfu, tfu, viss ir mierīgi, tieši pretēji, viņa man ieslīga mīkstmiesībā un apātijā. Man atslābt vai vēl nē?