Gita, tu jautaaji par maisiijumu. Mees izmeegjinaajaam kaadus 4 ,jo viens bija par treknu(pudele bija neraali taukaina peec lietoshanas), viens likaas tiirs cukurs utt,, tad nu mums vislabaakais izraadijaas aptamil, bet tas nebija latvijaa pieejamais,kad ciemojaamies pie maniem vecaakiem,pirku latvijas aptamil,un tas nebija tas pats,kas muusu vieteejais te, ne smarzha,ne garsha, latvijaa ir vinjhs ir saldaaks un pat nav tik saatiigs, un mulsinoshi ir tas,ka uz mana aptamil razhotaajs ir "milupa", bet uz latvijas aptamil razhotaajs ir "nutrica" vai kaut kas taads, tad es atradu,ka veikalos ir dzeltena kastiite ar maisijumu,kas saucas Milupa,un tas bija gandriiz identisks manam aarzemju aptamil, es tieshaam varu teikt tikai to labaako par to latvijas Milupu, un es sapirkos kaadas 10 pacinjas veel liidz njemshanai,jo pie maniim viena aptamil bundzha maksaa 20 euro, kas ir padaargi, manupraat. Bet taa Milupa latvijaa bija labaa cenaa. Un mans deels nu galiigi nav no apaljiigajiem, 16,5 neeneshi un 86 cm un sver bik zem 11 kg. dalijos ar saviem noveerojumiem,