Es varu padaliities ar savu pieredzi, mans dels piedzima 37w2d, un itkaa vinjhs neskaitijaas priekshlaiicigi dzimis, bet vinjam bija simptomi kaa priekslaiciigi dzimushajiem,jo bija apgruutinaata elposhana,plaushaas bija uudens itt, un veel bija aizdomas par iekaisumumtaapeec tika dotas antibiotikas. Tapec vinjhs atradaas priekshlaiciigi dzimusho nodaljaa kopaa ar visiem priekshlaiciigi dzimushajiem beerniem. Tur vinjam apakshaa bija siltais matraciitis,kas piesleegts pie elektriibas un vislaik uztureeja siltumu,jo termoregulaacija nebija veel pasham noreguleejusies, virs vinja bija arii lampas,kas sildiija vinju,jo vinjhs tur guleeja pilniigi kails, tikai pamperaa, jo zaales tik maziem tiek dotas pa taisno caur nabassaiti,un trubinja caur muti veedraa,lai vareetu paeest, taatad kabelji un vadi bija daudz un visur, taapeec arii pliks, un svariigi ir redzeet arii kaa kruushukurvis un plaushas cilaajas,kad elpo. Ok,tas taa, tagad par pozaam. Vinjhs biezhi tika likts gan uz vienu saanu,gan otru saanu, un ierikteets ,lai eertaak,ar to pusmeenestinja spilvenu, vai nu atbalstot mugurinju vai punci. Bet kaa jau es teicu,tas bija slimniicaa un vinji uzsveera,ka shii ir beernam viseertaakaa un labaakaa poza,bet taa ir biistama,to nevajadzeetu praktizeet maajaas, jo tomeer taa gultinja,kur vinjhs guleeja bija apriikots ar sirds sitie u meeriitaaju,izelpas,ieelpas un piiksteeja katru reizi,kad vinjhs pakusteejaas, un pirmaas 5 dienas vinjhs tieshaam guleeja 23 h un 30 min . Pirmo reizi redzeeju ar aciim valjaa tikai kaadaa 2.dienaa. Maajaas cienmeer liku uz muguras,bet ljoti biezhi vinjhs pats pagriezaas uz saaninja, un mums itkaa nekas nav noguleets,galva nav plakana utt. Bija periods,kad dikti uz ouncha vinjam patika guleet,tad arii ljaavu, nekaadas segas nelietojaam iisti, jo piedzima,kad laukaa +30 graadi,veelaak saakaam lietot guljammaisu.un lietojam veel tagad, beernam 16 meeneshi,
Slimniicaa arii lika to spilvenu taa aka zem viena saaninja un tad mazo virsuu... Liidziigi kaa gulj gruutnieces ar to spilvenu starp kaajaam... Bet kas ir svariigi-- tas ir mainiit pozas.! Pozas ir jaamaina. Taa,luuk,daliijos ar pieredzi,ko ieguvu savaa ne ES valstii.