Par matiem - es neteiktu, ka man mati būtu baaaaaigi izauguši. Tas, ka veselīgāki tas gan, bet tas man šķiet ir no tā, ka tomēr katru dienu vairs netaisnoju un vispār mazāk lakas, putu tiek tajos likts - jo vairāk dzīvoju pa māju.
Par dzimumu- pirmajā USG daktere izteica minējumu, bet bebis sakrustoja kājas un tā līdz šim nezinām kas mums būs. Bet drīz jau uzzināsim:)
Uzzināju 22. nedēļā, biju ļoti pārsteigta, ka daktere neieraudzīja "zvaniņus", bet pateica, ka būs princesīte. Tagad nespēju iedomāties, ka man būtu puika :D
Arī nē, tas bija otrajā USG.
TAas ir ļoti individuāli, zinu meiteni, kurai jau 9.nedēļas pateica. Bet man jau šķiet, ka kamēr nav piedzimis tā 100% paļauties uz to nevar..
Nu es gribu zināt dzimumu, lai labāk sagatavotos, ja mazais negribēs rādīt, tad savādāk , tapat man vēl labs laiciņš jāgaida . Un kā ar sliktajām dūšām? kad sākas un cik ilgi turpinājas?
Es vispar apzinati visu pirku neitralas krasas, ar domu, ka kadreiz bus ari meitina un noderes vinai. Bet tapat drebju kumode nez kapec domine zila krasa :D
Manam bēbim vēl nav 5 mēneši, bet viņš jau izdara rāpošanas kustības - paceļ dupsi, tās kājas kustina tā, kā uz rāpošanu. Interesanti! Un velties, sliņķis, neveļas!
Kaada ir teikusi aarstam, lai nesaka un gaidiijusi dz.dienu?
Man māsa ar pirmo puiku bija izvēlējušies nezināt dzimumu, bet kaut kā ārstei īpaši neuzsvēra un šī pat nepajautājot vai grib zināt pateica, kas gaidāms.
Mēs bijām izdomājuši, ka neteiksimim citiem (lai ir pārsteigums un kā jau minēju - 100% tāpat nevar zināt) un beigās dabūjam to, ka paši nezinām:D bet vairs tiešām uz to neieciklējos, galvenais lai mazajam viss kārtībā:)
Mati grūtniecības laikā ātrāk neauga. Mazā 3-5 mēnešos likās, ka visi mati izkritīs, bet tagad, kad mazajam jau 10 mēneši redzu pati un citi saka, ka mati gari izauguši, jo esot ar mazo mājās matiem ļauju pašiem izžūt, vairs nededzinu ar fēnu, tāpēc mati sākuši augt. Jau vairāk kā gadu neesmu taisnojusi.