Es ar savu puiku tāpat vien gāju uz baseinu no dažu mēnešu vecuma līdz gadam, bik pāri. Tad sākām iet uz Parents&Toddler swim lessons, tur gājām līdz pat 3 gadu jubilejai 1x nedēļā. Viņš man ūdens fanāts kopš dzimšanas, tad nu ļoti patika + veselīgi, norūda + darbina visu ķermeni, attīstas un vēl tonna peldēšanas labumi. Kad palika 3 gadi, tad pārgāja uz Pre-starter grupu, tikko 7dien bija pirmā nodarbība vienam pašam baseinā (nu, ar citiem bērniem un treneri) bez vecākiem. Gāja ļoti labi. Uz doto brīdi māk peldēt zem ūdens, māk noturēties virs ūdens uz muguras, smuki peld ar
woggle
Mācās peldēt ar swim board
Par lēkšanu no malas nemaz nerunāšu, to dara jau kopš iemācījās staigāt :D Ļooooti patīk zem ūdens - nirt, peldēt, meklēt mantiņas. Kad gājām kopā, tad pusi nodarbības pavadīja zem ūdens :D
No 4 gadi vedīšu uz peldēšanas skolu.
Nu kā jau sapratāt, es esmu par peldēšanu no pēc iespējas agrāka vecuma. Arī lielajam "bubulim" tonusam peldēšana ļooooooooti labi palīdz. Galvenais ievērot šādus tādus priekšnoeteikumus - piem., uzreiz pēc baseina neizraut bērnu laukā/ārā/uz ielas. Vajag pasēdēt iekšā, lai izlīdzsvarojas bērna ķermeņa temperatūra un tikai tad ģērbt virsdrēbes un doties laukā.
P.S. Pirmskatā rādās baiiiigi lielās bildes, sorry ;)