tille, es kkur lasīju, ka var, ka ir bērniņi, kas izvēlas tā dzimt. Bet tas laikam daudz atkarīgs no dakteriem, kas pieņem dzemdības, vai visi uzņemtos to.
Skaidrs, es arii esmu par sho teemu domaajusi... Ko dariitu un kaa,ja buutu taadaa situaacijaa,, es laikam tomeer meegjinaatu dzemdeet pati,ja dakteris apskatot usg teiktu,ka mazulis ir ok un nav paraak liels utt,.
Vai tad tūpļa guļā dzimstot nav lielāks risks bērnam savainoties? Viņam tā jau ir grūti, kad jāspiežas cauri šaurajiem dzemdību ceļiem, kur nu vēl nedabīgā pozā. Es nu noteikti neriskētu ar bērniņa veselību tikai tāpēc, ka gribētu spiest pati.
Es arī daudz lasījusi par šo tēmu pirms pēdējās USG, jo likās, ka bēbis nav sagriezies, bet tomēr bija un tagad jūtu pat to, kur ir dupsis utt.
Es Sidzei varbūt, ka ieteiktu aprunāties ar kādu vecmāti un varbūt pat slēgt līgumu, ja ir tāda iespēja. :)
Lollipop, tur jau tas joks,ka taa ir dabiska poza. Tur nav nekaa nedabiska. Vienkaarshi muusdienu dakteri un shis laikmets veelas visu peec iespeejas vienkaarshaak, eertaak un bez sarezhgjiijumiem.
Mans bērns 6 mēnešu laikā ir atgrūdis tikai 2x, bet abas bija tāpēc, ka pusmiegā bija pārēdusies.
Varbūt tiešām pamēģini iedot knupi ar apaļo galu, to bērni parasti ņem. Var nopirkt Maximās, Minikid..
Knupji ar apaļo galu ir tādi kā "vecie labie", kas bija mūsu bērnībā. Ir bērni, kam vienalga, kāda forma, bet laikam krūts bērniem biežāk patīk apaļie.
Man maajaas jau bija knupju kolekcija- neviens netureejaad mutee. Meitenes te ieteica to ar apaljo galu, smuki, ar kaadu 3.reizi panjeema un probleema atrisinaata :D
Mans ņēma tikai šādus Philips Avent knupjus viņš tāds maziņš un, ja bērnam apaļi vaigi, tad tās malas arī vaigos nespiežas iekšā, kas vismaz mums bija problēma ar daudziem citiem mazliet ieliektiem knupjiem.