kakje, drausmīgs ārsta apmeklējums. kā tu uzdrošinājies tā melot par sava bērna prasmēm? :D
sākumā man mazo arī sūtīja pie visiem pēc kārtas- neirologs un rehabilitologs darīja (t.i. pārbaudīja) vienu un to pašu, tik pasūtīja tālāk, līdz galā nonācām pie fizioterapeita, bet vizītes pilnīgi tukšas, nekāda ieguvuma nebija.
Kad gaidīju mazo, staigāju uz kursiem, nepārtraukti cāļa grupā ar mātēm apmainījāmies ar visdažādākajiem informācijas avotiem, diskutējām par to, ko esam uzzinājušas, kas labāks, kas nē. Tāpēc arī es piekrītu vairumam Lilii apgalvojumu. Manuprāt, no abiem grāvjiem tomēr šis "visa perfekcionisms, pareizums" ir labāks, par otro, kur izrāda klaju spītēšanu pretī visam, kas ir ieteikts vai aizliegts bēbīšjautājumos. Pašai gan visu šo "pareizo variantu" pielietošana praksē bieži vien sagādāja daudz stresa, tāpēc ik pa laikam atkāpos, darīju tā, kā pašai bija ērtāk, un nekas traks jau nenotika. Bet nu Lilii neko ārprātīgi jums neuzspiež, izvēle katra paša rokās, tā kā nav ko lieki celt traci. :)
Man ir vara spirāle. Viss kārtībā, menstruācijas mazāk sāpīgas, nekas trakāk nepludo,arī garākas nekļuva. Šodien biju pārbaudīt, pēc gada joprojām stāv savā vietā kā nākas. Liekot arī ļoti uztraucos par spirāļbērna iespējamību, bet nu šobrīd jau vairs panikā nekristu, ja tāds gadītos. :D
Man puika sācis pa naktīm ar skaļu kliegšanu un baurošanu mosties, pēc tam psihot. Nomierinās vai nu ar maisījuma pudeli, vai nu pie mums gultā uzreiz iemieg. Un tā jau kādu nedēļu. Līdz šim jau kādu gadu perfekti gulēja savā gultiņā visu nakti. Mani jaunās pārmaiņas neiepriecina, jo trijatā nav diez ko ērti izgulēties.